Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Slimme Stekker - set van 3 - 16A - 3840W - smart p


 • Slimme Stekker - set van 3 - 16A - 3840W - smart p
  Slimme Stekker - set van 3 - 16A - 3840W - smart p Onze Smart Life @ Home WiFi plug is een slimme stekker die het makkelijk maakt om alle aangesloten apparatuur te beheren.

  Dit kun je met een tik op je smartphone in de gratis App en zelfs met je stem omdat Amazon Alexa en Google home assistent ook worden ondersteunt. Je hebt bij Google de slimme speaker niet nodig, gewoon op je telefoon inspreken en het werkt.

  Live Chat beschikbaar voor ondersteuning.
  Inclusief Nederlandse snel start handleiding
  Overal ter wereld te bedienen, zolang je maar een internet verbinding hebt.

  Google home, Amazon Alexa, Tuya smart Nedis en smartlife compatibel.


  Eenvoudig te installeren: dankzij de meegeleverde Nederlands talige handleiding!

  Kun je een stekker in een stopcontact steken? dan kun je deze slimme smart plug installeren en beginnen met een smartlife @ home. Alles wat je nodig hebt, is de smart life @ home smart plug en een Wi-Fi-router met 2.4GHz. ( geen ondersteuning van 5GHz )

  De eenvoudig te bedienen app biedt je de mogelijkheid apparaten op afstand en automatisch in- en uit te schakelen. Het systeem kan zelfs werken in verbinding met spraakbediening systemen zoals Amazon Alexa of Google Home.

  Slim design met kleur instelling

  Dezeslimme wifi stekker heeft een slank design waardoor het vaak nog mogelijk is om stop contacten ernaast te blijven gebruiken. Wel is het vaak niet mogelijk 2 stekkers naast elkaar in hetzelfde stopcontact te plaatsen. Hij is voorzien van instelbare full color led verlichting zodat je iedere stekker afzonderlijk kunt herkennen.

  Plan en koppel

  Maak tijdschema’s voor het inschakelen van de stekker op apparaten of koppel ze aan andere om een sfeer in een ruimte te creëren die geactiveerd kan worden met een enkele opdracht of via een druk op een knop.

  * Je staat iedere dag om 07.00 uur op en wilt dat de koffie klaar is als je beneden komt. Sluit je koffiezet apparaat aan en klaar.

  *Je wilt dat er verlichting aan gaat op het moment dat de zon ondergaat, de WiFi Plug weet wanneer de zon op en ondergaat in jouw woonplaats en past de tijden automatisch aan.

  * Je hebt een 2e stekker om bijvoorbeeld ook de radio aan te zetten zodat je het nieuws kunt luisteren terwijl je je vers gezette kopje koffie drinkt.

  Bewaak stroomverbruik

  Signaleer in één oogopslag apparaten die buitensporig veel stroom verbruiken om ervoor te zorgen dat je in een slimme en energiezuinige woning woont.

  Amazon Alexa en Google home

  Deze smart life @ Home WiFi stekker is een plug die te koppelen is aan Alexa en Google Home waardoor je ook spraak commando's kunt geven.

  .

  52,95


  Titel: Slimme Stekker - set van 3 - 16A - 3840W - smart p
  Prijs: € 52,95
  Productcode: 9200000108584424


   

Onze Smart Life @ Home WiFi plug is een slimme stekker die het makkelijk maakt om alle aangesloten apparatuur te beheren.

Dit kun je met een tik op je smartphone in de gratis App en zelfs met je stem omdat Amazon Alexa en Google home assistent oo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top