De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Crayola Washimals Safari Set


 • Crayola Washimals Safari Set
  Crayola Washimals Safari Set Kleur, verzorg en was jouw safari Washimals dieren! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Met deze Safari set waan je je echt in tropische jungle sferen. Slinger met het aapje of kies de giraffe om in te kleuren. Daarnaast bevat de set ook een machtige leeuw en schattige olifant! Speel met de dieren onder palmbomen en waterglijbaan. Na het kleuren en spelen kunnen de dieren in de tropische oase in bad. Maak de dieren nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur. Verzamel ze allemaal! Deze Safari Set bevat 4 fluweelachtige en exotische Washimals dieren. Kleur de dieren met de 6 bijgeleverde afwasbare viltstiften in tropische kleuren. Daarnaast bevat de set een oase schoonmaakbadje en schoonmaakborsteltje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaarVersier en verzorg je nieuwe favoriete Washimals dierenDe inkt is ook afwasbaar van huid en kledingOok andere Crayola afwasbare viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren.
  Tips voor het schoonkrijgen van de WashimalsHoe verser de inkt nog is op de Washimal hoe gemakkelijker uw Washimal schoon te maken is.Verse vlekken vereisen meestal een spoeling onder de kraan.Bij intensievere kleuring kan heftiger schrobben onder een kraan vereisen.Washimals die gekleurd zijn en al voor meerdere dragen droog zijn, vereist het om deze 20 minuten onder te dompelen in water.Door te kleuren op vochtige Washimals kan de inkt onder de vezels doorlekken. Als de vlek vers is, laat dan je huisdier binnen een uur of twee weken om de kleur eruit te krijgen.Als de kleur is opgedroogd laat het huisdier dan een nacht weken.Gebruik van de schrobborstel helpt de inkt van de kleine vezels los te maken.Voor het beste resultaat, scrub je huisdier na het spelen onder stromend water en laat ze eerst opdrogen voordat je ze opbergt.
  Let op: De viltstiftkleuren in de doos kunnen afwijken van de verpakking.

  34,99


  Titel: Crayola Washimals Safari Set
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000112313666


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top