Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Crayola Washimals Safari Set


 • Crayola Washimals Safari Set
  Crayola Washimals Safari Set Kleur, verzorg en was jouw safari Washimals dieren! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Met deze Safari set waan je je echt in tropische jungle sferen. Slinger met het aapje of kies de giraffe om in te kleuren. Daarnaast bevat de set ook een machtige leeuw en schattige olifant! Speel met de dieren onder palmbomen en waterglijbaan. Na het kleuren en spelen kunnen de dieren in de tropische oase in bad. Maak de dieren nat, schrobben met de borstel, naspoelen, laten drogen en opnieuw beginnen. Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om je dier te decoreren met kleur. Verzamel ze allemaal! Deze Safari Set bevat 4 fluweelachtige en exotische Washimals dieren. Kleur de dieren met de 6 bijgeleverde afwasbare viltstiften in tropische kleuren. Daarnaast bevat de set een oase schoonmaakbadje en schoonmaakborsteltje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaarVersier en verzorg je nieuwe favoriete Washimals dierenDe inkt is ook afwasbaar van huid en kledingOok andere Crayola afwasbare viltstiften zijn te gebruiken om de diertjes in te kleuren.
  Tips voor het schoonkrijgen van de WashimalsHoe verser de inkt nog is op de Washimal hoe gemakkelijker uw Washimal schoon te maken is.Verse vlekken vereisen meestal een spoeling onder de kraan.Bij intensievere kleuring kan heftiger schrobben onder een kraan vereisen.Washimals die gekleurd zijn en al voor meerdere dragen droog zijn, vereist het om deze 20 minuten onder te dompelen in water.Door te kleuren op vochtige Washimals kan de inkt onder de vezels doorlekken. Als de vlek vers is, laat dan je huisdier binnen een uur of twee weken om de kleur eruit te krijgen.Als de kleur is opgedroogd laat het huisdier dan een nacht weken.Gebruik van de schrobborstel helpt de inkt van de kleine vezels los te maken.Voor het beste resultaat, scrub je huisdier na het spelen onder stromend water en laat ze eerst opdrogen voordat je ze opbergt.
  Let op: De viltstiftkleuren in de doos kunnen afwijken van de verpakking.

  34,99


  Titel: Crayola Washimals Safari Set
  Prijs: € 34,99
  Productcode: 9200000112313666


   

Kleur, verzorg en was jouw safari Washimals dieren! Crayola brengt een reeks van verzameldieren om in te kleuren en te personaliseren. Met deze Safari set waan je je echt in tropische jungle sferen. Slinger met het aapje of kies de giraffe om in....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top