De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Peter Evers Peter Evers
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Intex Family Frame Pool 450x220x84cm - Zwembad


 • Intex Family Frame Pool 450x220x84cm - Zwembad
  Intex Family Frame Pool 450x220x84cm - Zwembad Bent u op zoek naar dat eerste frame zwembad voor opgroeiende kinderen? De Rectangular Frame van Intex zijn de perfecte oplossing!
  Dit rechthoekige frame zwembad is gemakkelijk te assembleren, is stevig en zijn in ideale groottes en dieptes verkrijgbaar voor jongere kinderen. Dit rechthoekige zwembad heeft kindvriendelijke ronde hoeken, dit zijn niet alleen stabiele bevestigingspunten maar ook praktische plateaus om uw drinken op te zetten als u heerlijk in het zwembad of op uw luchtbed ligt te ontspannen. Daarnaast is het zwembad voorzien van een handig leegloopventiel, waar eenvoudig een tuinslang op kan worden aangesloten.
  De Intex Rectangular Frame-zwembaden zijn niet alleen eenvoudig op te stellen: te vullen met water binnen 30 minuten, maar zijn ook leuk voor het hele gezin! Dit zwembad is 450 cm lang, 220 breed en 84 cm hoog. Dit zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer stevige constructie voorzien van een robuuste, gecoate metalen frame. Daarnaast bestaat het zwembad uit 3 lagen PVC voor extra stevigheid en weerstand tegen beschadigingen.
  + 450 cm x 220 cm x 84 cm (LxBxH) + Materiaal: extra stevig 3-laags PVC + Gepoedercoat metalen frame + Capaciteit van 7127 liter (bij 90% vulling) + Klaar voor water in 30 minuten + Met 32 mm aansluitingen voor filterpomp
  - Exclusief filterpomp
  Inhoud verpakking: - 1x Intex Rectangular frame zwembad - 2x doppen voor filterpomp aansluitingen - Koppelstuk tuinslang voor waterafvoer - Handleiding - Reparatiesetje - Instructie DVD

  138


  Titel: Intex Family Frame Pool 450x220x84cm - Zwembad
  Prijs: € 138,00
  Productcode: 9200000040709668


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top