0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Royal Christmas Dakota Guirlande - 270 cm - 220 ta


 • Royal Christmas Dakota Guirlande - 270 cm - 220 ta
  Royal Christmas Dakota Guirlande - 270 cm - 220 ta Algemene informatie:
  De Dakota Kerst Guirlande met warm LED verlichting in de lengte 270 cm met connector is een volle en brede Guirlande. Kenmerkend voor deze guirlande zijn de sterke takken en de 50 Warm LED lampjes kunnen worden aangesloten met maximaal 5 andere guirlandes. Deze kunstmatige guirlande is gemaakt van hoogwaardig PVC materiaal.

  De kerstslinger heeft een lengte van 270 cm en heeft maar liefst 220 zijtakken in de kleur groen.
  De diameter van de slinger is 30 cm waardoor er een mooie dikke en volle kerstslinger ontstaat.
  De 50 warm LED's zijn mooi verdeeld over de slinger en de snoeren van de warm LED lampjes zijn mooi weggewerkt tussen de takken.
  Met deze kerstguirlande verfraait u binnen en buiten niet alleen uw deelvensters, maar ook bijv. uw trapleuning, open haard, of deuren als eye-catcher.

  Opbergdoos:
  De De Dakota Guirlande met LED verlichting lengte 270 cm met connector wordt per stuk geleverd in een stevige luxe opbergdoos, waarin u de guirlande(s) na de feestdagen weer voor het volgende jaar gemakkelijk kunt opbergen.

  Brandveiligheidseisen:
  Natuurlijk voldoet deze Dakota Guirlande met warm LED lampjes lengte 270 cm aan de brandveiligheidseisen en normen (NEN 71-2, B1).

  Detailfoto’s
  Bekijk de detailfoto's van de Dakota Guirlande met warm LED en de foto's van onze klanten om een betere indruk te krijgen van deze sierlijke guirlande. Met een mooie kerst guirlande rond de balustrade is je trap direct in kerstsferen gehuld. Zeker met een paar decoratieve kerstballen erin verwerkt. Guirlandes zijn er met en zonder verlichting en in verschillende lengtes. Zo vind je voor die ene plek in jouw huis de perfecte guirlande!

  37,5


  Titel: Royal Christmas Dakota Guirlande - 270 cm - 220 ta
  Prijs: € 37,50
  Productcode: 9200000080505884


   

Algemene informatie:
De Dakota Kerst Guirlande met warm LED verlichting in de lengte 270 cm met connector is een volle en brede Guirlande. Kenmerkend voor deze guirlande zijn de sterke takken en de 50 Warm LED lampjes kunnen worden aangesloten met ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top