Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom - 185 c


 • Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom - 185 c
  Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom - 185 c De Forest Frosted is een kerstboom van Triumph Tree uit de premium collectie. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden. Dit zijn de kerstbomen waar Triumph Tree in 25 jaar tijd zijn status als marktleider mee heeft opgebouwd. De Forest Frosted is een zeer populair model Triumph Tree kunstkerstboom. Afmetingen Hoogte: 185 cmDiameter: 130 cm
  Uitgevoerd met lampjes Nee Constructie Het opzetten van deze boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken. Aantal takjes Deze kunstkerstboom heeft 942 takjes Gebruikte materialen De harde naalden zitten vooral aan de buitenkant en geven het uiterlijk van een echte hardnaald kerstboom.De zachte naalden zitten vooral binnenin en zorgen voor een volle boom.
  Wat zit er in de verpakking Deze kerstboom wordt geleverd inclusief een stevige (opberg)doos en een gratis solide kunstkerstboomvoet met kunststof dopjes. Daarmee kan je de boom goed stabiel neerzetten. Over het merk Triumph Tree Triumph Tree kerstbomen zijn al meer dan een kwart eeuw de standaard in kunstkerstbomen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, stevige constructie, makkelijk op te bouwen en prachtig om te zien. Bekijk meer van het merk Triump Tree en vind bomen andere afmetingen of ingebouwde lampjes. Veiligheid en garantie Deze kerstboom voldoet aan de strenge Europese normen voor brandveiligheid (certificaat is op aanvraag beschikbaar). Op deze kunstkerstboom zit 10 jaar garantie.

  179,0 130


  Titel: Triumph Tree Forest Frosted Kunstkerstboom - 185 c
  Prijs: € 130,00
  Productcode: 9200000019515481


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top