Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEGO Technic Hoogwerker - 42088


 • LEGO Technic Hoogwerker - 42088
  LEGO Technic Hoogwerker - 42088 Kom bij de toppen van de bomen met deze fantastische LEGO® Technic Hoogwerker! Dit stoere 2-in-1 model heeft allerlei realistische functies zoals een gedetailleerd hefmechanisme met echt werkende arm met bak, 4 waarschuwingslampen, 2 zwaailichten en stevige wielen. Kom op – aan het werk! En als je zin krijgt in een leuke nieuwe bouwuitdaging, kun je de hoogwerker ombouwen tot een coole sleepwagen! Eigenschappen:De hoogwerker heeft een gedetailleerd hefmechanisme met echt werkende arm met bak, van stenen gebouwde waarschuwingslampen en zwaailichten en echt werkende wielen met stevige banden.Rijd de hoogwerker naar de goede plek en bedien de arm om de bak omhoog te laten gaan.Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.Help je jonge LEGO® bouwer inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging met deze realistische LEGO Technic set.Dit model vormt een uitstekende kennismaking met het LEGO® Technic bouwsysteem.2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een sleepwagen.De hoogwerker is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed met ingetrokken arm en ca. 12 cm hoog met uitgeschoven arm.De sleepwagen is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.

  7,99


  Titel: LEGO Technic Hoogwerker - 42088
  Prijs: € 7,99
  Productcode: 9200000098526685


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top