0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Foscam C1 - Indoor IP-camera - Zwart


 • Foscam C1 - Indoor IP-camera - Zwart
  Foscam C1 - Indoor IP-camera - Zwart De Foscam C1 IP-camera heeft een geweldig design die overal in huis past. De IP-camera heeft een 1 megapixel camera en is bedoeld voor binnenshuis. Deze camera beschikt ook over infraroodverlichting, met een nachtzicht tot 8 meter ver. De meeste IP-camera hebben een kijkhoek van 80 tot 90 graden, de Foscam C1 heeft een extra brede kijkhoek van 115 graden die een groter gebied kan zien.

  De Foscam C1 is via wifi te verbinden met het thuisnetwerk of bekabeld aan te sluiten via de LAN-poort. De camera maakt opnames naar een micro SD-kaart van maximaal 32 GB (niet meegeleverd) of via FTP naar een netwerklocatie (bijvoorbeeld een NAS). Via de myFoscam omgeving kun je ook via een beveiligde omgeving de camerabeelden via internet bekijken, bijvoorbeeld wanneer je niet thuis bent.

  Plug & Play
  De camera is eenvoudig te installeren door de Plug & Play (P2P) functie en binnen aantal stappen bekijk je de videobeelden live op je PC, mobiel of tablet. Via de installatie-app scan je met je smartphone de QR-code van de Foscam C1, zodat deze gemakkelijk kan worden toegevoegd aan het thuisnetwerk.

  Ingebouwde speakers en microfoon
  De Foscam C1 beschikt over een ingebouwde microfoon en speakers. Zo kun je spreken tegen iemand en geluid horen uit de kamer waar de C1 zich bevindt.

  Notificaties
  De Foscam C1 kan meteen een notificatie sturen als beweging is gedetecteerd. Ontvang bijvoorbeeld een push-bericht op je smartphone of ontvang per e-mail een foto.

  Opname opties
  Je kunt de Foscam C1 zodanig instellen dat de camera continue opneemt, op ingestelde tijden of bij beweging. Bij continue opname is het mogelijk om oude beelden te overschrijven wanneer de SD-kaart vol raakt.  Gratis Cloud opslag

  8 uur cloud-opslag history is gratis, het eerst jaar na aanmelding bij Foscam Cloud. Opnemen en afspelen van de laatste 8 uur kan via de Foscam app. Langer opnemen via de cloud-opslag is ook beschikbaar hier moet je wel voor betalen.


  59,99


  Titel: Foscam C1 - Indoor IP-camera - Zwart
  Prijs: € 59,99
  Productcode: 9200000041002554


   

De Foscam C1 IP-camera heeft een geweldig design die overal in huis past. De IP-camera heeft een 1 megapixel camera en is bedoeld voor binnenshuis. Deze camera beschikt ook over infraroodverlichting, met een nachtzicht tot 8 meter ver. De meeste IP-c....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top