Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Peter Evers Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Starten met programmeren in .NET voor AutoCAD - An


 • Starten met programmeren in .NET voor AutoCAD - An
  Starten met programmeren in .NET voor AutoCAD - An Dit boek is een handig hulpmiddel voor iedereen die nog geen programmeer ervaring heeft maar wel wil leren hoe je plug-ins maakt voor AutoCAD. Aan de hand van praktische voorbeelden (in full-color!) wordt uitgelegd hoe de .NET taal C# gebruikt wordt in de editor Visual Studio om een plug-in te ontwikkelen voor AutoCAD. Moeilijke theorie????n worden zoveel mogelijk vermeden en er wordt juist veel aandacht besteed aan de praktische zaken. De opzet van de hoofdstukken is gericht op een stukje praktijk uitgebreide uitleg over het praktijkdeel en tussendoor enkele theoretische hoofdstukken over bijvoorbeeld Coding Standards

  49,31 49,31


  Titel: Starten met programmeren in .NET voor AutoCAD - An
  Prijs: € 49,31
  Productcode: 16059464-0000


   

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top