Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Minecraft - PS4


 • Minecraft - PS4
  Minecraft - PS4 De wereld van Minecraft ziet er precies zo uit zoals jij het wilt, en dat is nou net waar het om gaat in deze creatieve game.

  Elke centimeter van het blokkerige terrein kun je vernietigen en opnieuw bouwen volgens je eigen visie, met materiaal en gereedschap dat je zelf hebt verzameld en gemaakt. Of je nu een eenvoudige boerderij, een gigantisch paleis of een uniek speelterrein voor jou en je vrienden wilt maken, jij beschikt over de middelen die je ervoor nodig hebt. Als een maker kun je met allerlei soorten materialen werken.

  Hak bomen om om houten voorwerpen te maken, delf mijnen om stenen structuren te maken of houd gewassen en dieren om ze te verhandelen met dorpelingen voor andere nuttige voorwerpen. De rivieren en meren van de wereld stromen waar jij wilt dat ze stromen en je kunt zo hoog bouwen als je wilt, of juist diep onder de grond. De wereld om je heen wordt willekeurig gegenereerd en is kilometers lang en breed, dus je hebt alle vrijheid om het perfecte plekje voor je kamp te zoeken. Leg een vlakke basis aan en begin met bouwen, of je je nu thuis voelt op een besneeuwde heuvel, in een dichtbegroeid bos of op een gortdroge woestijnvlakte.

  Kenmerken:
  - Beleef de bekroonde game die de wereld veroverde nu ook op PlayStation 4.
  - Kies zelf wat je wilt maken en doen in een wereld die wordt begrensd door je eigen verbeelding.
  - Maak ongelooflijke creaties met de onbeperkte grondstoffen die je delft in het speltype Creative.
  - Verken een mysterieuze wereld vol gevaarlijke monsters in het speltype Survival of sluit je aan bij de allerdappersten in The Nether.
  - Speel op een gedeeld scherm met vier spelers of toon je creativiteit online aan maximaal zeven vrienden.

  47,99


  Titel: Minecraft - PS4
  Prijs: € 47,99
  Productcode: 9200000030722196


   

De wereld van Minecraft ziet er precies zo uit zoals jij het wilt, en dat is nou net waar het om gaat in deze creatieve game.

Elke centimeter van het blokkerige terrein kun je vernietigen en opnieuw bouwen volgens je eigen visie, met materiaal en....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top