Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

AVM FRITZ!WLAN 1750E - Repeater


 • AVM FRITZ!WLAN 1750E - Repeater
  AVM FRITZ!WLAN 1750E - Repeater Met de FRITZ!WLAN 1750E repeater kan je snel en veilig de reikwijdte van je draadloze netwerk vergroten. Deze range extender maakt gebruikt van de snelle Wireless AC wifi-standaard. Hierdoor zijn gecombineerde draadloze snelheden (op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band) mogelijk van maximaal 1750 Mbps.

  Plus- en minpunten van de AVM FRITZ! 1750E
  De range extender is dual-band en kan hierdoor het wifi-signaal gelijktijdig op zowel de 2,4 GHz en 5 GHz wifi-band vergroten
  Repeater bereikt een theoretische snelheid van 1300 Mbps op de 5 GHz band
  Apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op de Gigabit ethernerpoort
  Eenvoudige installatie middels de WPS knop
  De repeater heeft geen geïntegreerd stopcontact

  Tips van onze specialist
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten zowel je router als de apparaten die je ermee wilt verbinden ook 5 GHz ondersteuning hebben
  Deze range extender is ideaal i.c.m. een Wireless AC router
  Wanneer je (modem)router niet over een WPS-knop beschikt moet je deze range extender middels de online setup op je desktop of laptop installeren
  Houd er rekening mee dat een repeater je bereik vergroot, maar ook de snelheid van het signaal halveert. Apparaten verbonden met een Range Extender halen dus nooit dezelfde snelheid als op de plekken waar je (modem)router een stabiel signaal heeft.

  Maximale WLAN-veiligheid en eenvoudige installatie
  Door de ondersteuning van de modernste versleutelingsstandaards (WPA2) waarborgt de 1750E maximale veiligheid van de privacy. Via de LED-indicatie kan informatie over de bedrijfstoestand comfortabel op het toestel worden afgelezen. Hiermee kan bovendien de optimale positie van de range extender worden bepaald, aan de hand van de weergave van de sterkte van het draadloze signaal. Met behulp van de Wi-Fi Protected Setup (WPS) wordt de range extender met een druk op de knop geïnstalleerd en binnen enkele seconden in het draadloze WLAN thuisnetwerk geïntegreerd. Heb je geen WPS knop op jouw (modem)router, dan installeer je de repeater via de online setup.

  Inclusief gigabit-LAN-aansluiting
  Een gigabit-LAN-aansluiting op de FRITZ!WLAN Repeater 1750E maakt het mogelijk om netwerkapparatuur (bijv. tv, blu-rayspeler, printer, enz.) zonder eigen draadloze ondersteuning te integreren in je draadloze thuisnetwerk. Als alternatief kan de range extender bovendien in de Bridge-modus via een netwerkkabel of met een Powerline-adapter met de router worden verbonden. Op deze manier kunnen ook grotere afstanden probleemloos worden overbrugd. De Repeater ondersteunt alle oudere wifi-standaard en is zo compatibel met alle gangbare wifi routers.

  69


  Titel: AVM FRITZ!WLAN 1750E - Repeater
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000036038265


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top