Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukrein


 • Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukrein
  Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukrein De Kärcher k5 Premium hogedrukreiniger is een echte krachtpatser en helpt je bij het verwijderen van vuil van tegels, terrassen, muren, tuinmeubels, auto's, etc. Dit Premium model inclusief slanghaspel en watergekoelde motor levert maar liefst 145 bar druk en heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 40 m²/u.

  Kenmerken Kärcher K5 Premium Full Control Hogedrukreiniger
  Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool
  Multi Jet spuitlans
  Inclusief slanghaspel
  Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
  Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug 'n' Clean
  Handige parkeerfunctie

  Goed om te weten
  Geen extra accessoires meegeleverd
  Geschikt voor regelmatig gebruik, voor intensief gebruik is een K7 hogedrukreiniger beter geschikt.


  Full control Plus

  Dankzij Kärcher ‘Full Control Plus’ kun je zelf op het pistool regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld.

  Multi Jet spuitlans

  Met de Multi Jet spuitlans hoef je niet langer van lans te wisselen! Je kunt eenvoudig schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door te draaien aan spuitlans.

  Plug ‘n’ Clean
  Reinigingsmiddel (niet meegeleverd) toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden.

  'Premium' slanghaspel
  Dit premium model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen.

  Watergekoeld
  Een Kärcher K5 hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt.

  Parkeerstand
  Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand.

  Stabiliteit
  De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen.


  Over de K 5 Serie:
  Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger onderdelen beschikbaar, voor ieder type klus.

  449,95 299


  Titel: Kärcher K 5 Premium Full Control Plus Hogedrukrein
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9200000073894547


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top