Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Woonexpress bloempot PLANT 60CM - Wit


 • Woonexpress bloempot PLANT 60CM - Wit
  Woonexpress bloempot PLANT 60CM - Wit Deze kunststof bloempot PLANT is erg leuk voor op je balkon, terras of tuin maar staat in huis ook erg leuk. Hij is wit van kleur. Zet er een mooie groene plant in of gebruik juist gekleurde bloemen. Het voordeel van een kunststof bloempot is dat hij licht van gewicht is waardoor je hem altijd makkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast is een kunststof pot onbreekbaar en eenvoudig schoon te maken. Je kunt er dus jarenlang van genieten.  Handig om te wetenBloempot PLANT heeft een diameter van 60 cm en is 52 cm hoog. De bloempot is ook verkrijgbaar in een andere afmeting en in verschillende kleuren.  29,95


  Titel: Woonexpress bloempot PLANT 60CM - Wit
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000028196969


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top