Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
PolderTEAK PolderTEAK
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Tristar boxventilator VE-5996


 • Tristar boxventilator VE-5996
  Tristar boxventilator VE-5996 " Vergeet nooit meer je tafelventilator uit te zetten met de Tristar tafelventilater met timerfunctie. Deze compacte vierkante boxventilator van een diameter van 30 centimeter blaast koele lucht door de gehele kamer. Dankzij de timerfunctie is hij ook heel geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Extra wijde luchtverspreiding Dankzij het meedraaiende luchtrooster zorgt de Tristar tafelventilator voor een verkoelende luchtstroom in een extra groot gedeelte van de ruimte. Zet hem op de grond of op tafel en geniet van de verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Automatische afslag met timerfunctie Met de handige timerfunctie kan de Tristar tafelventilator zo ingesteld worden dat hij na minstens 20 en maximaal 120 minuten automatisch afslaat. Ideaal dus voor gebruik in de slaapkamer als je niet midden in de nacht wakker wilt worden van de luchtstroom. Eenvoudig te verplaatsen Door de stevige voetjes en het compacte ontwerp is de Tristar tafelventilator eenvoudig te verplaatsen. Met de draaiknop op de voorkant van de ventilator kies je makkelijk een van de drie ingestelde luchtstroomsterktes. Zo pas je de hoeveelheid luchtverplaatsting eenvoudig aan voor gebruik in alle ruimtes in huis. Op alle producten van Tristar ontvang je 24 maanden garantie
  Wat vind je in de doos: Tristar Tafelventilator, handleiding
  Redenen om voor de Tristar Ventilator te kiezen:Extra groot bereik dankzij het meedraaiende roosterGeniet van een krachtige luchtstroom dankzij de motor van 50 WattHandige timerfunctie voor automatische afslag van de ventilatorVariabele luchtblaasrichting voor extra verkoelingCompact model met een doorsnede van 30 centimeter"

  27,99


  Titel: Tristar boxventilator VE-5996
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000072585897


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top