Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Beefree Memory Foam Nekkussen Reiskussen Groot - Z


 • Beefree Memory Foam Nekkussen Reiskussen Groot - Z
  Beefree Memory Foam Nekkussen Reiskussen Groot - Z Bent u op zoek naar het ideale reiskussen? Dit ondersteunende reiskussens van Beefree zijn de perfecte oplossing. De U-vorm van het zachte nekkussen garandeert optimale ondersteuning voor uw hoofd, hals en nekgedeelte tijdens lange en korte reizen met het vliegtuig, in de auto of de trein. Het reiskussentje heeft een ideaal formaat en is gemakkelijk mee te nemen in uw handbagage.

  Formaat model 1 en model 2
  Doordat Beefree twee varianten aanbiedt hebben we voor iedereen het ideale nekkussen. De kleinere variant (model 2) wordt door 80% van de vrouwen als fijnste aangeduid. De iets grotere versie (model 1) wordt door 95% van de mannen als fijnste aangeduid. Zie foto’s voor verschillen onderling en zie specificaties beneden voor verschil in afmetingen.

  U-vorm reiskussen
  Dit Beefree reiskussen heeft een ergonomische U-vorm en biedt optimale ondersteuning voor hoofd, hals en nekgedeelte tijdens het reizen. Vervelend aan lange reizen is dat u vaak (te) lang in een (beperkte) houding zit, hierdoor kan er spanning in het lichaam ontstaan, vooral in de nekspieren (die hoofdpijn kan veroorzaken). Door gebruik te maken van dit Beefree comfort reiskussen kan dit worden voorkomen.

  Makkelijk mee te nemen
  U krijgt een handig opbergzakje waarin u de neksteun overal mee naartoe kunt nemen. Ook het reiskussen zelf kunt u gemakkelijk om uw nek binden of aan uw koffer of backpack bevestigen zodat u hem nooit kwijt kan raken. De clip is eenvoudig losser en strakker te zetten waardoor het kussen om ieders nek past.

  Fluweel zacht
  De hoes van de neksteun is gemaakt van fluweel stof. Dit is een zachte en fijne stof van hoge kwaliteit die u optimaal comfort biedt. De hoes kunt u gemakkelijk van het kussen afritsen en vervolgens wassen.

  Memory Foam
  Het reiskussen zelf is gemaakt van memory foam. Hierdoor zal het kussen na gebruik altijd terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm. Zo kunt u het kussen altijd blijven gebruiken zonder dat hij uit model raakt. Tevens kunt u een memory foam nekkussen compact opbergen wat ideaal is voor in handbagage of uw backpack.

  Specificaties:
  ✔ Materiaal: Memory Foam en fluweel

  Nekkussen klein (model 2):
  ✔ Afmetingen zakje: 25,4 cm x 12,7 cm
  ✔ Afmetingen uitgevouwen kussen: 29,5 cm x 30,5 cm x 12 cm
  ✔ Gewicht:

  Nekkussen groter formaat (model 1):
  ✔ Afmetingen zakje: 25,4 cm x 12,7 cm,
  ✔ Afmetingen uitgevouwen kussen: 29,5 cm x 30,5 cm x 12 cm
  ✔ Gewicht:

  ✔ Wat u krijgt: 1x beefree nekkussen

  23,95


  Titel: Beefree Memory Foam Nekkussen Reiskussen Groot - Z
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9200000095850428


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top