Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart)


 • Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart)
  Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart) Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy A6! Wat meteen opvalt, is het prachtige design met 5.6 inch Infinity Display. Maar de belangrijkste feature is de 16 megapixel camera. Maak perfecte selfies bij weinig licht met de variabele flitser. Daarnaast is de Galaxy A6 stof- en spatwaterdicht. De Samsung Galaxy A6 is beschikbaar in de kleuren Black, Lavender en Gold.

  Wat maakt de Samsung Galaxy A6 bijzonder?
  Infinity display maakt de A6 ideaal voor gamen, appen, browsen een meer!
  Super AMOLED display zorgt voor scherpe contrasten en meer dynamische kleuren;
  Premium Full-metal frame, wat zorgt voor duurzaamheid en een strak design.

  Camera
  Maak ultieme selfies met de 16 megapixel camera met live focus en AR-stickers. De Samsung Galaxy A6 beschikt zowel aan de voorzijde als aan de achterkant over een 16 mexapixel camera. Hierdoor maak jij elke selfie in hoge resolutie. Dankzij de LED Flitser en Selfie Flitser maak je zelfs glamoureuze selfies bij weinig licht. Een donkere omgeving zorgt dus niet langer voor donkere foto's! Personaliseer tot slot je selfies met behulp van de AR-stickers, die dankzij de gezichtsherkenningsfunctie meeveranderen zodra je jouw hoofd beweegt of van gezichtexpressie verandert.

  Uitbreidbaar geheugen
  Op de Galaxy A6 2018 sla je gemakkelijk al je foto's en video's op, door het toestel uit te breiden met extern geheugen van 256 GB.

  Toekomstgericht
  Doordat de Samsung Galaxy A6 2018 is voorzien van een vingerafdrukscanner ben jij verzekerd dat er geen ongewenste personen in jouw telefoon kunnen komen. Ook is de telefoon uitgerust met een NFC-chip, zodat hij Samsung-Pay geschikt is.

  Nieuw toestel? Maak gebruik van Samsung Smart Switch
  Heb je een nieuwe Samsung smartphone of tablet? Zet je gegevens snel en eenvoudig over met Samsung Smart Switch. Het is makkelijker dan je denkt. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen.

  @media (max-width: 500px) { #img_li_jbl {width: 100% !important;} #img_re_jbl {width: 100% !important;} }De smartphone die bekijkt is top, maar het kan altijd beter: De A6 beschikt over een 16 megapixel met een mooi display De Samsung Galaxy A6+ is groter, heeft een 24 MP frontcamera en beschikt over live focus.

  Bekijk alle Samsung promoties & check hoe je kan deelnemen

  Laat je inspireren in de Samsung winkel!  Bekijk de bijpassende accessoires


  240


  Titel: Samsung Galaxy A6 - 32GB - Black (Zwart)
  Prijs: € 240,00
  Productcode: 9200000093337326


   

Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy A6! Wat meteen opvalt, is het prachtige design met 5.6 inch Infinity Display. Maar de belangrijkste feature is de 16 megapixel camera. Maak perfecte selfies bij weinig licht met de variabele flitser. Daarnaast....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top