Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie


 • Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie
  Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie Maak kennis met de Motorola One Vision. Deze smartphone beschikt over een geavanceerd camerasysteem met AI en Quad Pixel-technologie. Hiermee kun je in alle lichtomstandigheden foto’s maken als een professional. Met de 48 MP-sensor aan de achterzijde en een 25 MP-selfiecamera, kun je prachtige foto’s maken. Ook in onderbelichte ruimtes en op donkere en bewolkte dagen is dit geen enkel probleem.

  Plus- en minpunten van de Motorola One Vision
  Altijd de nieuwste versie Android One
  Heldere foto’s door 4 keer zoveel lichtgevoeligheid
  Eenvoudige professionele foto’s door AI-functies
  Niet mogelijk om tegelijk een MicroSD kaart en een simkaart te plaatsen

  Beeldscherm
  Met het 6.3 inch Full HD+ beeldscherm kun je films en video’s bekijken op een scherm dat van rand tot rand gaat. Hiermee krijg je een breedbeeldfilmervaring terwijl je de telefoon nog steeds comfortabel met één hand kunt bedienen. Het CinemaVision display heeft een 21:9 beeldscherm verhouding. Dit maakt dat je een echt bioscoopbeeld in je broekzak hebt.  Camera
  Aan de achterzijde heeft de Motorola One Vision een dubbel camerasysteem. In combinatie met de indrukwekkende camerasensor maak je de beste foto’s. Belichting is essentieel bij het maken van goede foto’s. Daarom biedt deze smartphone de geavanceerd Quad Pixel-technologie. Hierdoor levert de sensor vier keer zoveel lichtgevoeligheid.  292,95


  Titel: Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie
  Prijs: € 292,95
  Productcode: 9200000111002355


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top