Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kafa Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie


 • Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie
  Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie Maak kennis met de Motorola One Vision. Deze smartphone beschikt over een geavanceerd camerasysteem met AI en Quad Pixel-technologie. Hiermee kun je in alle lichtomstandigheden foto’s maken als een professional. Met de 48 MP-sensor aan de achterzijde en een 25 MP-selfiecamera, kun je prachtige foto’s maken. Ook in onderbelichte ruimtes en op donkere en bewolkte dagen is dit geen enkel probleem. Vraag en antwoord Hoelang is de batterijduur? Dit is afhankelijk van het gebruik maar bij intensief gebruik kan die zelfs een hele dag mee. Beeldscherm Met het 6.3 inch Full HD+ beeldscherm kun je films en video’s bekijken op een scherm dat van rand tot rand gaat. Hiermee krijg je een breedbeeldfilmervaring terwijl je de telefoon nog steeds comfortabel met één hand kunt bedienen. Het CinemaVision display heeft een 21:9 beeldscherm verhouding. Dit maakt dat je een echt bioscoopbeeld in je broekzak hebt. Camera Aan de achterzijde heeft de Motorola One Vision een dubbel camerasysteem. In combinatie met de indrukwekkende camerasensor maak je de beste foto’s. Belichting is essentieel bij het maken van goede foto’s. Daarom biedt deze smartphone de geavanceerd Quad Pixel-technologie. Hierdoor levert de sensor vier keer zoveel lichtgevoeligheid.

  264


  Titel: Motorola One Vision - 128GB - Dark Sapphire Gradie
  Prijs: € 264,00
  Productcode: 9200000111002355


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top