AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->

AVE Premium - Polsbrace rechts – brace – Carpaal t


 • AVE Premium - Polsbrace rechts – brace – Carpaal t
  AVE Premium - Polsbrace rechts – brace – Carpaal t Deze polsbrace van AVE is de oplossing tegen al uw polsklachten. Dit is een comfortabele polsbrace die u zelf kunt verstellen. Loopt u rond met klachten zoals artritis, carpaal tunnel syndroom of RSI? Eindelijk heeft u hulp voor uw pols! Een fijne ondersteuning, versteviging en dagelijks te gebruiken vanwege de goede comfort! Deze polsbrace verlicht uw pijn en ontstekingen in uw pols.

  U kunt deze polsbrace zelf verstellen, wilt u hem iets strakker of juist een lichte ondersteuning? Met deze brace kan het beide!

  AVE Premium polsbrace
  ✅Gemaakt van soepel en comfortabel aanvoelend materiaal
  ✅Lichtgewicht ontwerp
  ✅Met uitneembare duimspalk
  ✅Eenvoudig aan te brengen
  ✅Verlicht pijn en ontstekingen
  ✅Wasbaar
  ✅Verstelbaar
  Let wel, deze opsomming is zeker niet volledig!

  Deze compacte polsbrace is het antwoord tegen al uw polsklachten!

  Praktische tips
  Omdat u uiteraard zo lang mogelijk plezier wil hebben van deze polsbrace geven we u graag een praktische en bruikbare tip.

  •De rechtshandige polsbrace is eenvoudig te reinigen. U kunt deze zelf even door warm water met een sopje halen, maar het is ook mogelijk om de brace in de wasmachine te wassen. Omdat hygiëne erg belangrijk is, zeker met ontstekingen, bieden wij u de mogelijkheid om er voordeliger 2 aan te schaffen zodat u nooit zonder zit!

  Hoe gebruikt u de polsbrace?
  Doe uw rechterhand door de onderkant van de brace, waarbij u ervoor zorgt dat uw duim door de daarvoor bestemde opening steekt. Vervolgens ziet u dat er twee banden zijn die u aan kunt trekken en kunt vastmaken door middel van klittenband. De ene band vind u ter hoogte van uw pols en de ander ongeveer ter hoogte van uw duim. Beide banden trekt u aan tot het moment dat u voelt dat u de juiste steun te pakken heeft en maakt u vervolgens vast met de klittenbandsluiting.

  12,25


  Titel: AVE Premium - Polsbrace rechts – brace – Carpaal t
  Prijs: € 12,25
  Productcode: 9200000102734256


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top