Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Fitbit Ace 2 Kids - Activity tracker - Blauw


 • Fitbit Ace 2 Kids - Activity tracker - Blauw
  Fitbit Ace 2 Kids - Activity tracker - Blauw Vergelijk jouw prestaties met die van je kind en daag elkaar op sportief vlak uit! De Fitbit Ace 2 helpt kinderen om op een leuke manier in beweging te komen. De Ace 2 is gemaakt
  voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Kinderen kunnen elkaar onderling uitdagen door het aantal stappen te vergelijken hierbij worden prestaties beloond met virtuele trofeeën. Via de app heb je als ouder toegang tot het bewegingspatroon van je kind, daarnaast houdt de Fitbit Ace 2 ook het slaappatroon bij. Bovendien is de Ace 2 in tegenstelling tot haar voorganger geschikt om mee te zwemmen.

  Plus- en minpunten van de Fitbit Ace 2
  Meet slaap- en beweegpatroon dag en nacht
  Geeft ouders inzicht in beweging kind middels het familie account
  Batterij gaat tot vijf dagen mee
  Bandje is verstelbaar
  Is geschikt om mee te zwemmen
  Meet geen hartslag
  Lees hier daarom deze tips en tricks van onze productspecialist.

  Beweging
  Kinderen kunnen zelf hun doelstellingen bepalen. Doelstellingen worden ingesteld op het aantal te zetten stappen op een dag, de totale duur aan bewegingstijd en/of het aantal uren slaap in de avond. Daarnaast is er ook ruimte voor sportieve uitdagingen die worden beloond met virtuele trofeeën. Ook kunnen kinderen competities starten met vrienden of familie om zo te kijken wie de meeste stappen in de week zet!

  Veiligheid
  Via de Fitbit applicatie heb je als ouder inzicht met wie gekoppelde accounts contact maken. Daarnaast kan een nieuw apparaat alleen gekoppeld worden indien dit via de applicatie door ouders is goedgekeurd. Kinderen hebben alleen toegang tot statistieken zoals het aantal stappen, de bewegingstijd en het slaappatroon. Ze kunnen niks zien over gewicht, BMI of openbare sociale informatie.

  69


  Titel: Fitbit Ace 2 Kids - Activity tracker - Blauw
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000105095207


   

Vergelijk jouw prestaties met die van je kind en daag elkaar op sportief vlak uit! De Fitbit Ace 2 helpt kinderen om op een leuke manier in beweging te komen. De Ace 2 is gemaakt
voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Kinderen kunnen elkaar onderling u....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top