Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Courage


 • Courage
  Courage Superster Celine Dion heeft drie nieuwe nummers uitgebracht van haar langverwachte album Courage. "Imperfections”, "Lying Down" en "Courage" zijn nieuwe tracks van het eclectische nieuwe album, die elk een spannende nieuwe creatieve richting voor Celine vertegenwoordigen. Een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks, Courage is haar eerste Engelse album in 6 jaar en zal overal verkrijgbaar zijn op 15 november.

  De eerste 3 nieuwe tracks die Celine heeft gereleased geven een goed beeld van de diversiteit van het nieuwe album. "Imperfections', is een nummer waar de zoektocht naar jezelf en zelfkritiek centraal staat. "Lying Down" herinnert ons er allemaal aan dat we onze mentaliteit moeten veranderen om verder te komen na een giftige relatie en is geschreven door David Guetta, Giorgio Tuinfort en Sia Furler. Het titelnummer "Courage" is een hymne die oproept tot kracht en vastberadenheid wanneer je op de afgrond van een nieuwe uitdaging staat. Op het album staat ook het eerder uitgebrachte "Flying On My Own", dat Celine op de laatste avond van haar historische 16-jarige residentie in Las Vegas speelde. Het nummer markeerde Celine's eerste stap in de gedurfde volgende fase van haar carrière.

  17,99


  Titel: Courage
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000120746481


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top