AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Courage


 • Courage
  Courage Superster Celine Dion heeft drie nieuwe nummers uitgebracht van haar langverwachte album Courage. "Imperfections”, "Lying Down" en "Courage" zijn nieuwe tracks van het eclectische nieuwe album, die elk een spannende nieuwe creatieve richting voor Celine vertegenwoordigen. Een mix van prachtige ballads en edgy up-tempo tracks, Courage is haar eerste Engelse album in 6 jaar en zal overal verkrijgbaar zijn op 15 november.

  De eerste 3 nieuwe tracks die Celine heeft gereleased geven een goed beeld van de diversiteit van het nieuwe album. "Imperfections', is een nummer waar de zoektocht naar jezelf en zelfkritiek centraal staat. "Lying Down" herinnert ons er allemaal aan dat we onze mentaliteit moeten veranderen om verder te komen na een giftige relatie en is geschreven door David Guetta, Giorgio Tuinfort en Sia Furler. Het titelnummer "Courage" is een hymne die oproept tot kracht en vastberadenheid wanneer je op de afgrond van een nieuwe uitdaging staat. Op het album staat ook het eerder uitgebrachte "Flying On My Own", dat Celine op de laatste avond van haar historische 16-jarige residentie in Las Vegas speelde. Het nummer markeerde Celine's eerste stap in de gedurfde volgende fase van haar carrière.

  17,99


  Titel: Courage
  Prijs: € 17,99
  Productcode: 9200000120746481


   

Superster Celine Dion heeft drie nieuwe nummers uitgebracht van haar langverwachte album Courage. "Imperfections”, "Lying Down" en "Courage" zijn nieuwe tracks van het eclectische nieuwe album, die elk een spannende nieuwe creatieve richting voor Cel....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top