Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Spider-Man Titan Hero FX - Speelfiguur 30 cm


 • Spider-Man Titan Hero FX - Speelfiguur 30 cm
  Spider-Man Titan Hero FX - Speelfiguur 30 cm Wanneer zijn spider-zintuigen gewekt worden, trekt Peter Parker het pak van zijn webslingerende held Spider-Man aan. Stel je voor dat Spider-Man langs de muren kruipt en misdadigers vangt in zijn web met deze Titan Hero Power FX Spider-Man-figuur op een schaal van 30 cm. Deze figuur omvat een Titan Hero Power FX launcher die je kunt vastmaken op de wapenhouder. Wanneer kinderen de launcher vastmaken, kunnen ze kenmerkende geluiden en zinnen activeren, en een projectiel afvuren! Maak de Titan Hero Power FX arm launcher vast op compatibele figuren van de Titan Hero-reeks om typische geluiden en zinnen te activeren in je favoriete superhelden en slechteriken, en om projectielen af te vuren! De Titan Hero Power FX launcher is verkrijgbaar bij deze en andere Titan Hero Power FX-figuren. Elk afzonderlijk verkrijgbaar. Zolang de voorraad strekt.

  23,99


  Titel: Spider-Man Titan Hero FX - Speelfiguur 30 cm
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000104457621


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top