Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Top 10
123 Lens Alle producten ->
BOL.com Alle producten ->
Conrad Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Body & Fit Trainingswiel - Buikspiertrainer - Buik


 • Body & Fit Trainingswiel - Buikspiertrainer -
  Body & Fit Trainingswiel - Buikspiertrainer - Trainingswiel - Body & Fit Een strakke buik creëer je met behulp van dit trainingswiel!

  Ga jij voor een extra zware buikspiertraining? Kies dan voor dit trainingswiel, dit is het ideale accessoire om je buikspieren, schouders en rug te trainen. De handvatten zijn voorzien van foam voor een comfortabele en stevige grip.

  Kenmerken Workout voor gevorderden Klein dus eenvoudig overal te gebruiken Foam grips voor meer comfort Het trainingswiel is niet weg te denken in de fitnesswereld. Het trainingswiel is een simpel hulpmiddel dat zeer effectief is. De rechte en schuine buikspieren en lage rugspieren staan centraal tijdens de uitvoering. Met andere woorden, je hele core wordt aangesproken! Daarnaast geeft de uitvoering van de juiste beweging ook een trainingsprikkel aan schouders, borst en armspieren. Welke oefening kun je met het trainingswiel doen?

  Trainingswiel basisoefening (buikspieren): Kniel op de grond en maak je armen recht Pak het trainingswiel vast en rol het trainingswiel recht voor je uit Laat je armen draaien met je schouders als draaipunt Rol daarna langzaam terug Adem in als je weer omhoog gaat Body & Fit accessoires
  De accessoires van Body & Fit zijn met uiterste zorg ontwikkeld voor de perfecte training! Zo haal je nog meer uit je workout. Nothing beats a fit body!

  12,85


  Titel: Body & Fit Trainingswiel - Buikspiertrainer -
  Prijs: € 12,85
  Productcode: 9200000084471521


   

Trainingswiel - Body & Fit Een strakke buik creëer je met behulp van dit trainingswiel!

Ga jij voor een extra zware buikspiertraining? Kies dan voor dit trainingswiel, dit is het ideale accessoire om je buikspieren, schouders en rug te trai....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top