AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Ockel Sirius A mini PC 4 GB (Venus Gold)


 • Ockel Sirius A mini PC 4 GB (Venus Gold)
  Ockel Sirius A mini PC 4 GB (Venus Gold) De Ockel Sirius A is de meest veelzijdige mini PC die ooit is gemaakt. Klein genoeg om in de palm van je hand te passen, maar net zo krachtig als een desktop PC.

  Complete desktop PC ervaring
  De Ockel Sirius A combineert de prestaties die je wilt van een desktop PC met de draagbaarheid die je verwacht van een mobiel apparaat. Uitgerust met een volledige desktop versie van Windows 10 Home, een Intel Atom x7-Z8750-processor, 4GB RAM en 64GB aan flash-geheugen krijg je de kracht die je wilt. Gecombineerd met een groot aantal bekabelde en draadloze opties om randapparatuur zoals een muis, toetsenbord of externe harde schijf aan te sluiten, creëert u binnen enkele seconden een comfortabele en complete desktop PC ervaring.

  's Werelds meest veelzijdige mini pc
  De Ockel Sirius A is een complete desktop-pc, maar ook je mediacenter, je game console, de gemakkelijkste manier om je documenten op te slaan en te delen en de controller van al je smarthome accessoires.

  Mobiele computer
  Koppel de Ockel Sirius A los van je monitor, muis en toetsenbord en werk direct verder op het 6-inch Full HD-touchscreen. Dankzij de ingebouwde batterij die tot 4 uur meegaat, gebruik je de Ockel Sirius A ook als een mobiele mini PC. Door het compacte formaat en het lichtgewicht ontwerp realiseer je niet dat je een complete computer bij je hebt!

  Innovatief design
  Opvallend aluminium ontwerp geïnspireerd op de sterrenconstellatie Canis Major. Dit unieke ontwerp maakt een interne koelventilator overbodig. Gecombineerd met 64GB flash-geheugen, werk je in 100% stilte met een ultra-laag energieverbruik.

  Connectiviteit
  De Ockel Sirius A biedt je bijna eindeloze bekabelde en draadloze opties om uit te kiezen: HDMI, DisplayPort, 2 USB 3.0-poorten, RJ-45, USB Type-C, Micro SD, WiFi ac en Bluetooth.

  Toepassingen
  - Flexibele werkplek: bewerk documenten waar je ook bent, overal toegang tot uw persoonlijke documenten met Microsoft Office 365.
  - Stream je favoriete media naar je tv of luidsprekers.
  - Vingerafdrukscanner: veilige opslag en gemakkelijke toegang tot je documenten.
  - Geavanceerde afstandsbediening: toegang tot de instellingen van je smarthome accessoires.
  - Professioneel gebruik: verzamel en analyseer gegevens, traceer en meet voortgang en onderhoud infrastructuren in een oogopslag.

  399


  Titel: Ockel Sirius A mini PC 4 GB (Venus Gold)
  Prijs: € 399,00
  Productcode: 9200000087969636


   

De Ockel Sirius A is de meest veelzijdige mini PC die ooit is gemaakt. Klein genoeg om in de palm van je hand te passen, maar net zo krachtig als een desktop PC.

Complete desktop PC ervaring
De Ockel Sirius A combineert de prestaties die je wilt ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top