Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb

MoboSmart Wi-Fi slimme Thermostaat - Afstand Bestu


 • MoboSmart Wi-Fi slimme Thermostaat - Afstand Bestu
  MoboSmart Wi-Fi slimme Thermostaat - Afstand Bestu Deze MoboSmart Wi-Fi Thermostaat is een product die u moet hebben. Het werkt zeer efficient en u bespaart minstens 20% op verwarming- en koelingskosten. Ook is er een app voor op uw mobiel die de je als afstandbediening kunt gebruiken, ook als u bijna thuis bent kunt u em alvast aanzetten met uw mobiel, zodat u heerlijk thuis komt. Het wordt ook gekoppeld aan ruimtesensoren om warme en koude plekken in huis te ondersteunen. Maak door deze slimme thermostaat uw huis slimmer! Daarnaast zit bij dit product wel een duidelijke en Nederlandse handleiding.
  Eigenschappen Sensi Mobiele app: Er is een mobiele app genaamd 'Sensi mobiele app' die ondersteunt wordt door iOS- en Android apparaten, u kunt met deze app ook nog een aangeven, welke tijd u wat wilt. bijvoorbeeld, dat hij 's nachts uit gaat of dat hij vlak voor u thuis komt aan gaat.
  Stembediening: Ook heeft deze MoboSmart thermostaat een stembediening die word ondersteund door Alexa, Google Assistant en IFTTT, al heeft u uw handen vol, zal de verwarming er altijd voor u zijn.
  Digitale Display: DIt scherm bevat een 3 inch display dat zal zorgen voor een overzichtelijke weergave.
  Systeem: De MoboSmart wifi-thermostaat is bedoeld elektische verwarmingssysteem, aangepaste spanning: AC200-240V (of 110V), 50 / 60Hz, stroom: 16A
  - Bespaar minstens 20% van uw energie - Mobiele app (iOS/Andriod) - Stembediening - 3 inch Display (dubbele screenprotector) - gekoppeld aan ruimte sensoren - Nooit meer een koud huis als u aan terug komt van bijv. uw werk! - Nederlandse handleiding - 90V - 240V (geen batterij)

  49,95


  Titel: MoboSmart Wi-Fi slimme Thermostaat - Afstand Bestu
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000122056144


   

Deze MoboSmart Wi-Fi Thermostaat is een product die u moet hebben. Het werkt zeer efficient en u bespaart minstens 20% op verwarming- en koelingskosten. Ook is er een app voor op uw mobiel die de je als afstandbediening kunt gebruiken, ook a....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top