Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Philips Avent SCD560/00 - DECT-babyfoon


 • Philips Avent SCD560/00 - DECT-babyfoon
  Philips Avent SCD560/00 - DECT-babyfoon Philips SCD560: Betrouwbare en stralingsarme ECO DECT audio babyfoon met fijne functies. Dankzij de Philips Avent SCD560/00 babyfoon ben je er op elk moment verzekerd van dat alles goed gaat met je baby, ook als je in een andere kamer bent. Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen. De slimme ECO-modus minimaliseert automatisch je energieverbruik en zendvermogen.

  Belangrijkste kenmerken Philips Avent babyfoon
  Storingsvrij dankzij DECT
  Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Dankzij gegevenscodering is deze babyfoon voorzien van een volledige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

  Kristalhelder geluid
  Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen. De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt.

  Temperatuursensor
  Met de temperatuursensor kun je het klimaat in de babykamer regelen. Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zo goed regelen als jij, en een kleine schommeling in de temperatuur kan ervoor zorgen dat je baby onrustig wordt. Een speciale temperatuursensor waarschuwt je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het klimaat in de babykamer verandert.

  Slaapliedjes en nachtlampje
  Je baby kan onrustig zijn als hem/ haar net in bed hebt gelegd. Help je baby rustig te worden en in slaap te komen met de rustgevende gloed van het nachtlampje, dat je vanaf de ouder- of babyunit kunt activeren. Een rustig slaapliedje is de beste manier om een onrustige baby te kalmeren. Vanuit iedere kamer in huis kun je kiezen uit een van de 5 ontspannende deuntjes, die je baby in een mum van tijd naar dromenland brengen.

  Terugspreken
  Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en communiceer je overal in huis met je baby.

  Bereik
  Binnenbereik tot 50 meter* Buitenbereik tot 330 meter**
  Het bedieningsbereik van de babyfoon is afhankelijk van de omgeving en factoren die storing veroorzaken. Een bereik tot 330 m* en een comfortabel halskoord zorgen voor totale bewegingsvrijheid in en om het huis. De ouderunit van de Philips AVENT-babyfoon geeft een waarschuwing wanneer de batterij bijna leeg is of als je je buiten het bereik van de babyfoon begeeft.

  Productkenmerken
  Specificaties
  Gebruikstijd van accu: 18 uur
  Stroomvoorziening: 220 - 240V
  Oplaadtijd: 10 uur

  Tuner/ ontvangst/ transmissie
  Frequentieband: DECT
  Automatische kanaalselectie

  Gemak
  Batterij bijna leeg-indicatie
  Volumeregeling
  Automatische 'Geen bereik' waarschuwing
  Geluidsniveaulampjes
  Batterij-oplaadindicatie
  Gevoeligheidsregeling
  Eco modus

  Technische specificaties
  Bereik gebruikstemperatuur: 10 - 40 °C
  Bereik opslagtemperatuur: 10 - 40 °C

  109


  Titel: Philips Avent SCD560/00 - DECT-babyfoon
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000020431922


   

Philips SCD560: Betrouwbare en stralingsarme ECO DECT audio babyfoon met fijne functies. Dankzij de Philips Avent SCD560/00 babyfoon ben je er op elk moment verzekerd van dat alles goed gaat met je baby, ook als je in een andere kamer bent. Ieder lac....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top