Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Magnetisch vliegengordijn - hordeur


 • Magnetisch vliegengordijn - hordeur
  Magnetisch vliegengordijn - hordeur Horgordijn - Magnetische hordeur - ideale hor tegen insecten in je huis! - Wit Heb jij vaak last van vervelende insecten in huis? Dan kan een goede hordeur uitkomst bieden! Met een hordeur is het mogelijk om de deuren met dit lekkere weer open te zetten en geen last te hebben van muggen, vliegen en andere insecten! Laat frisse lucht binnen en hou de insecten buiten! Zo heb je in de avond en nacht bij het slapen geen nooit meer last van zoemende beesten en geluiden. Het kan soms een uitdaging zijn om door een hordeur heen te lopen als je je handen vol hebt. Met dit moderne horgordijn loop je er echter zo doorheen. Dit horgordijn maakt gebruik van handige magneetstrips. Zo sluit een horgordijn automatisch weer als je erdoor heen loopt. Dit geeft zelf de meest opdringerige en minuscule muggen geen kans om binnen te komen! Ook hoeft je je geen zorgen te maken of je huisdieren de hor beschadigen. De magnetische hordeur opent door zijn design onmiddellijk zodra er iets of iemand tegen aanloopt. Hierdoor kunnen huisdieren probleemloos en gemakkelijk door de hordeur heen.

  Een hordeur is een stijlvol en functioneel middel om muggen buiten de deur te houden. Ze blijven daarnaast goed op hun plek en zijn zo gemaakt zodat er geen ongemakkelijke knopen kunnen ontstaan. De breedte van de hor is 100cm (twee delen van 50cm) en de lengte is 210cm. Materialen om de hor op te hangen zitten bij het pakket geleverd. Daarnaast zit er een beknopte handleiding bij. Volg de gegeven instructies stap voor stap en je zult vrij snel kunnen genieten van het horgordijn. Zorg er hierbij voor dat er nog voldoende frisse lucht door het huis kan stromen en dat het horgordijn alles goed afsluit. Personen en dieren moeten zonder zonder veel moeite door de hor in en uit het huis kunnen stappen. Kortom, een horgordijn is ideaal voor iedereen die graag het huis koel wil houden en narigheden buiten de deur wil houden!


  13,95


  Titel: Magnetisch vliegengordijn - hordeur
  Prijs: € 13,95
  Productcode: 9200000042963580


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top