Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Memobird® Mobiele Portable Pocket Printer – Blueto


 • Memobird® Mobiele Portable Pocket Printer – Blueto
  Memobird® Mobiele Portable Pocket Printer – Blueto Er zijn veel Messenger-apps die je in contact kunnen houden met je vrienden en familie, met leuke functies waarmee je jezelf kunt uitdrukken zoals stickers, filters, emoji's en meer. We weten dat van de honderden berichten die je dagelijks verzendt en ontvangt, er enkele berichten zijn van speciale mensen in jou leven die je altijd eerst wilt lezen. Stel je voor dat je een exclusieve messenger kunt hebben die alleen door jou en die speciale geliefden wordt gebruikt, en nog beter, in plaats van gewoon op je telefoon te staan, worden de berichten afgedrukt!

  Dat kan allemaal en meer, met MEMOBIRD - een papieren messenger en draagbare printer.

  Wat is Memobird?
  Deze Wi-Fi-printer drukt berichten af ​​die je vanaf je telefoon verzendt. Memobird is een draagbare printer en een papieren messenger die je kunt gebruiken om vanaf je telefoon of andere apparaten af ​​te drukken en papieren berichten in seconden wereldwijd te verzenden. Aangevuld met de Memobird-app voor Android en iPhone, kan je draadloos foto's, teksten of wat je ook wilt afdrukken met je smartphone, tablet of laptop op deze kleine thermische WiFi-printer!

  Hoe werkt het?
  Memobird is speciaal ontworpen om niet alleen als een printer te werken, maar ook als een messenger om contact te maken met je vrienden, vriendinnen of familie. Stel dat je Memobird alleen wilt gebruiken om contact te houden met je bestie. Zodra je besties zijn toegevoegd aan je vriendenlijst, kunnen ze je meteen papieren berichten sturen, zelfs als ze zich aan de andere kant van de wereld bevinden! Het is zo snel en gemakkelijk dat het voelt alsof ze meteen naast je zitten, ook al zijn ze kilometers ver weg.

  Mis nooit meer iets op uw lijst
  Papieren herinneringen worden minder snel gemist. Je kunt je gedachten ordenen, belangrijke dingen afdrukken en ze vervolgens overal neerleggen of ophangen waar ze je eraan helpen herinneren. Leg je takenlijst op je bureau, hang je boodschappenlijstje aan je deur of stuur een herinnering voor die belangrijke schoolopdracht naar je bestie.

  Stuur een bericht voor een glimlach
  Stuur een persoonlijk handgeschreven bericht naar je geliefden in seconden. Verras je partner met een grappige boodschap, vertel je kinderen hoeveel je van ze houdt, of herinner je moeder eraan dat je er altijd voor haar zult zijn.

  Easy as 1-2-3
  Memobird is zo eenvoudig als het klinkt. Voor het ontvangen van een papieren bericht heeft Memobird geen inkt nodig, hoeft het niet op een apparaat te worden aangesloten of moet hij worden bestuurd. Nadat je klaar bent met het maken van je bericht, tel je tot 1-2-3 en het bericht is afgedrukt. Het is DE perfecte boodschapper voor kinderen, geliefden en senioren.

  Altijd printpapier op voorraad
  Het Memobird Printpapier is altijd verkrijgbaar op Bol.com. Maak keus uit verschillende soorten printpapier:

  - Standaard Wit Print Papier
  - Gekleurd Print Papier
  - Sticky Print Papier

  Eén verpakking bevat 6 rollen print papier die alleen compatibel zijn met de Memobird Pocket Printer G1 - On The Go. De printer komt met 1 rol standaard printpapier.

  69,95


  Titel: Memobird® Mobiele Portable Pocket Printer – Blueto
  Prijs: € 69,95
  Productcode: 9200000106259072


   

Er zijn veel Messenger-apps die je in contact kunnen houden met je vrienden en familie, met leuke functies waarmee je jezelf kunt uitdrukken zoals stickers, filters, emoji's en meer. We weten dat van de honderden berichten die je dagelijks verzendt e....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top