Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
PolderTEAK PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pro+ Magnetische Anti Insecten Hordeur - 2x 210 x


 • Pro+ Magnetische Anti Insecten Hordeur - 2x 210 x
  Pro+ Magnetische Anti Insecten Hordeur - 2x 210 x Anti Insecten Magnetische Hordeur Wil jij graag genieten van frisse lucht in huis zonder last te hebben van insecten? Dan komt deze magnetische hordeur goed van pas! De meeste hordeuren worden als vervelend ervaren. Vooral wanneer je je handen vol hebt is het een uitdaging om heelhuids door de deur heen te komen. Ook kan het zijn dat een huisdier tegen de hordeur aanloopt een deze kapot maakt. Toch heb je een hordeur wel nodig! Doordat de horgordijn uit twee delen met magneten bestaat, kun je er makkelijk doorheenlopen. Als je er weer door bent, sluiten de gordijnen automatisch. Dat betekent dat je de hordeur niet open kan laten staan. Hierdoor krijgen insecten bijna geen kans meer om het huis binnen te dringen. De magnetische hordeur is stijlvol en blijft op zijn plek door de 16 magneten. Zo kunnen er geen knopen ontstaan en kan er eenvoudig in en uit de deur worden gestapt. Eenvoudig en snel aan te brengen met zelfklevende enkelzijdig klittenband: 1. Maak de kozijnen schoon vóór het aanbrengen van de hor. 2. Bevestig de klittenband aan het kozijn. 3. Druk de insectenhor tegen het klittenband en snijd eventueel het overbodige deel af. Kenmerken: Afmetingen: 2x 210x50 cm Aantal magneten: 16 Past op alle standaard deuren en kozijnen van max. 210x100 (past 210 x 100 cm) cm Makkelijk op maat te maken Van onder tot boven zelfsluitende magneten op de zoom Eenvoudige installatie door zelfklevende klittenbandbevestiging zonder hulp van gereedschap Frisse lucht zonder last van insecten Opent en sluit snel en gemakkelijk. Ideaal voor tuin- of patiodeuren. Frisse lucht binnen, vliegen, wespen en muggen buiten! Wees er gauw bij en bestel de magnetische hordeur nu extra voordelig op onze website!

  10,95


  Titel: Pro+ Magnetische Anti Insecten Hordeur - 2x 210 x
  Prijs: € 10,95
  Productcode: 9200000058836275


     





Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top