Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Te koppe


 • Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Te koppe
  Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Te koppe Bedien diverse elektrische apparaten en lampen in Nederland en België op afstand door deze eenvoudigweg op deze draadloze smart plugs aan te sluiten en via uw Wi-Fi-router met uw smartphone of tablet te verbinden. De smart plug kan worden gekoppeld aan Google Home of Alexa en d.m.v. spraak of van afstand op uw smartphone aangestuurd worden.

  Eenvoudig te installeren
  U hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om uw aangesloten apparaten en toestellen te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat u nodig hebt, is een smart plug en uw Wi-Fi-router. Onze intuïtieve app biedt u de mogelijkheid apparaten op afstand en automatisch in- en uit te schakelen. Het systeem kan zelfs werken in verbinding met spraakbediening systemen zoals Amazon Alexa of Google Home. Er is een Nederlandse Handleiding bijgesloten

  Plan en koppel
  Maak tijdschema’s voor het inschakelen van de stekker op apparaten of koppel ze aan andere om een sfeer in een ruimte te creëren die geactiveerd kan worden met een enkele opdracht of via een druk op een knop.
  Deze stekkers zijn geschikt in Nederland en België. De set functioneert op een wifisignaal van 2,4 Ghz.

  De slimme stekkers werken met de apps Smart Life of Tuya en kunnen gekoppeld worden aan IFTTT. De slimme stekker kan worden aangestuurd met Google Home / Google Assistent of Alexa.

  52,95


  Titel: Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Te koppe
  Prijs: € 52,95
  Productcode: 9200000103370515


   

Bedien diverse elektrische apparaten en lampen in Nederland en België op afstand door deze eenvoudigweg op deze draadloze smart plugs aan te sluiten en via uw Wi-Fi-router met uw smartphone of tablet te verbinden. De smart plug kan worden gekoppeld a....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top