Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Google H


 • Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Google H
  Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Google H Bedien allerlei elektrische apparaten in Nederland op afstand door ze eenvoudigweg op deze draadloze smart plugs aan te sluiten en via uw Wi-Fi-router met uw smartphone of tablet te verbinden. Tevens kan de smart plug worden gekoppeld aan Google Home en spraakgestuurd worden.

  Eenvoudig te installeren
  U hoeft geen technisch talent te hebben of een elektricien te zijn om uw aangesloten apparaten en toestellen te bedienen en automatisch te laten werken. Alles wat u nodig hebt, is een smart plug en uw Wi-Fi-router. Onze intuïtieve app biedt u de mogelijkheid apparaten op afstand en automatisch in- en uit te schakelen. Het systeem kan zelfs werken in verbinding met spraakbedieningsystemen zoals Amazon Alexa of Google Home. Er is een Nederlandse Handleiding bijgesloten

  Plan en koppel
  Maak tijdschema’s voor het inschakelen van de stekker op apparaten of koppel ze aan andere om een sfeer in een ruimte te creëren die geactiveerd kan worden met een enkele opdracht of via een druk op een knop.
  Deze stekkers zijn geschikt in Nederland, niet in België i.v.m. aardpen. De set functioneert op een wifisignaal van 2,4 Ghz.

  59,95


  Titel: Smart plug - Set van 3 - Slimme stekker - Google H
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9200000103370515


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top