Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Peter Evers Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Groen Dak Compleet Sedumcasette (1 stuks)


 • Groen Dak Compleet Sedumcasette (1 stuks)
  Groen Dak Compleet Sedumcasette (1 stuks) 1 kant en klare sedumcasette van Groen Dak Compleet. Eenvoudig te plaatsen op uw plat dak. U kunt deze casette zelf plaatsen op uw platte dak of dak met maximaal 25 graden helling. Zo heeft u in een mum van tijd een groen dak!


  Let op! vergeet niet onze 'Groen Dak Compleet/ProMix mestkorrels tbv groen dak ' mee te bestellen voor kleurbehoud van uw groen dak! Deze korrels strooit u 2x per jaar over uw dak tijdens een fikse regenbui, zo blijft uw dak optimaal!

  MATERIAAL

  De GroenDakCompleet Sedumcasette is een tray van zacht milieuvriendelijk materiaal. De tray is voorbegroeid met tien tot twaalf verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de casette altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

  TOEPASBAARHEID

  De GroenDakCompleet Sedumcasette is een kant en klare tray die rechtstreeks op het dak geplaatst kan worden voor een direct groen resultaat. Deze tray kan worden toegepast op platte en licht hellende daken met een hellingshoek tot 25 graden.

  INSTALLATIE

  De installatie van de GroenDakCompleet Sedumcasettes is zeer eenvoudig. De trays kunnen tegen elkaar aan gezet worden. Bij deze Soft Casettes is het niet nodig een extra beschermdoek onder de casettes te plaatsen.

  Bedekkingsgraad:


  95%

  Gewicht droog:


  12 kg/tray
  53 kg/m2

  Gewicht verzadigd:


  18 kg/tray

  80 kg/m2


  Hoogte:


  8,5 cm

  Afmeting:


  50 x 60 cm

  29,95


  Titel: Groen Dak Compleet Sedumcasette (1 stuks)
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000107111098


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top