Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Superpets Kattenbakmat & GRATIS schep- 40x50cm -Zw


 • Superpets Kattenbakmat & GRATIS schep- 40x50cm
  Superpets Kattenbakmat & GRATIS schep- 40x50cm 98% minder grit in het huis
  Laat uw lieve kat overal kattengrit in het huis rond als hij uit zijn kattenbak loopt? Moet u elke dag stofzuigen om het huis schoon te houden? Hier heeft u de oplossing! De kattenbak mat of te wel uitloop mat! Door de dubbele laag en het honinggraat design van de kattengrit mat, word het grit opgevangen in de onderlaag van de gritmat. De katten mat zorgt ervoor dat er 98% minder grit in het huis ligt. De gritopvanger is bovendien urine en water bestendig en makkelijk schoon te houden. Ook hoeft u het hele huis niet meer te stofzuigen elke keer waardoor u meer tijd over houdt om van uw lieve kat te genieten. U krijgt ook nog een schep cadeau voor het bestellen van de waterdichte uitloopmat. De schep kan licht blauw, roze of geel zijn.

  Kattenbakmat vangt grit op
  De grit mat is de perfecte oplossing voor het schoonhouden van uw huis. De kattenbakmat werkt als een gritopvanger op het moment dat uw kat uit zijn bak loopt. Door het honinggraat design vallen de korrels in de onderlaag van de mat en komt er zo geen grit meer op de grond. Bovendien kunt door het handige ontwerp het opgevangen kattengrit makkelijk terug in de bak doen. Door de grove bodem van de kattenbakmat kan u kat zijn poten vegen. Door de ruwe onderkant van de mat verschuift de mat niet als u kat erop springt of loopt. De uitloopmat is bovendien ook van premium kwaliteit, comfortabel en zacht aan de gevoelige pootjes van uw kat.


  Voordelen
  •Grit opvangen door dubbele laag
  •98% minder grit in het huis
  •Water&Urine afstotend
  •Makkelijk schoon te maken
  •Anti-slip
  •BPA vrij
  •Diervriendelijk in gebruik
  •Met kattenbak schep blauw, roze of geel

  De gritmat is urine bestendig en is ook heel makkelijk schoon te maken. U kunt het met water afspoelen of gewoon met een bezem schoonmaken en kunt u ook het grit in de mat stofzuigen.
  Product eigenschappen

  Gewicht: 400 Gr
  Afmetingen: 40x50 CM
  Materiaal: EVA
  Kleur: Zwart
  BPA Vrij
  Schep: Blauw, Rose of geel

  21,95


  Titel: Superpets Kattenbakmat & GRATIS schep- 40x50cm
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9200000113004797


   

98% minder grit in het huis
Laat uw lieve kat overal kattengrit in het huis rond als hij uit zijn kattenbak loopt? Moet u elke dag stofzuigen om het huis schoon te houden? Hier heeft u de oplossing! De kattenbak mat of te wel uitloop mat! Door de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top