Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Tractive GPS Tracker - Kat - GPS Halsband met Veil


 • Tractive GPS Tracker - Kat - GPS Halsband met Veil
  Tractive GPS Tracker - Kat - GPS Halsband met Veil Met de Tractive GPS tracker voor katten, ingebouwd in een stevige halsband met veiligheidsslot, kan je de locatie van je kat altijd en overal in realtime bekijken. Dankzij de Tractive GPS-app kan je je poes vinden, volgen en de exacte locatie bekijken, direct op je smartphone (vereist iOS 9.3 of later / Android 4.1 of later) of in een browser.

  Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat de kosten dekt voor alle mobiele kosten en bied je onbeperkte locatietracering. Het is waterdicht, lichtgewicht en bijna onbreekbaar.

  - Abonnement: vanaf slechts € 3,75 / maand voor uw Tractive GPS voor katten
  - Veiligheid staat voorop: GPS halsband met ingebouwd veiligheidsslot wordt aanbevolen voor huisdieren met een gewicht boven de 3,5 kg en een nekomtrek van 19 tot 30 cm
  - LIVE Tracking & Locatiegeschiedenis: start de gratis Tractive GPS-app om uw kat in realtime te vinden en bekijk alle plaatsen waar je kat is geweest.
  - Virtuele omheining: ontvang direct een melding als uw huisdier het aangepaste veilige gebied betreedt of verlaat.
  - Wereldwijd uw kat volgen: gebruik je Tractive GPS katten tracker in meer dan 150 landen, inclusief alle EU-landen en Zwitserland.
  - Delen: deel de tracker van uw huisdier met uw familie en vrienden
  - Oplaadbare chip voor katten: batterijlevensduur van 2-5 dagen, herladen in slechts 2 uur.
  - Activiteitstracking: De mini GPS kat chip registreert en biedt inzicht in de dagelijkse activiteit van je kat, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je kat gezond en actief blijft..

  Meer informatie:

  Met de kleine Tractive GPS voor katten raakt je je huisdier nooit meer kwijt, waar je ook bent.
  Via de gratis Tractive GPS-app en de LIVE Tracking-functie kunt je je huisdier volgen in realtime met deze GPS kat tracker.
  De functie Virtual Fence stuurt je een melding wanneer je poes het veilige gebied verlaat dat je hebt aangewezen.

  Tractive brengt een abonnementsbedrag in rekening dat de kosten voor alle mobiele kosten dekt en biedt u onbeperkte locatietracering. Deze GPS-huisdiertracker is waterdicht, zodat je huisdier in alle weersomstandigheden kan rennen en spelen.

  Laag maandabonnement
  De Tractive mini GPS tracker voor katten brengt een abonnementsbedrag in rekening vanaf slechts € 3,75/maand dat alle mobiele kosten dekt en u onbeperkt gebruik kunt maken van GPS-tracking voor uw huisdier. De Tractive GPS chip voor katten maakt gebruik van een gsm-netwerk met meerdere netwerkproviders in elk land, dus je hoeft zich geen zorgen te maken over internationale roaming - met deze vaste prijs ka je de locatie van je poes 24/7 volgen. Je kan kiezen uit verschillende abonnementsopties om aan je behoeften te voldoen.

  LIVE Tracking & Locatiegeschiedenis
  Je kan de locatie van je kat in realtime bekijken in de gebruiksvriendelijke GPS-app (beschikbaar voor iOS en Android) of online op uw pc. U kunt zelfs alle plaatsen zien waar uw huisdier is geweest.

  Virtuele omheining
  Stel een gebied in (bijvoorbeeld uw achtertuin of buurt) door een virtuele omheining te maken in de Tractive GPS-app en ontvang een melding wanneer je kat dit gebied binnengaat of verlaat.

  Wereldwijde connectiviteit
  Je kat volgen waar je ook bent - de Tractive katten GPS werkt in meer dan 150 landen, inclusief alle EU-landen en Zwitserland.

  Activiteitstracking
  De GPS kat chip registreert en biedt inzicht in de dagelijkse activiteit van je kat, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je kat gezond en actief blijft.

  Robuust, waterdicht en oplaadbaar
  De Tractive GPS tracker voor katten is eenvoudig, duurzaam, 100% waterdicht en bijna onbreekbaar. De tracker kan 2-5 dagen worden gebruikt en wordt opgeladen in slechts 2 uur.

  49,95


  Titel: Tractive GPS Tracker - Kat - GPS Halsband met Veil
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000104423331


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top