Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Klamboe Medium - Rond - (Muskietennet / Muggennet


 • Klamboe Medium - Rond - (Muskietennet / Muggennet
  Klamboe Medium - Rond - (Muskietennet / Muggennet Wil je het liefst op een hete zomeravond ook met je raam open slapen, maar vliegen de muggen dan rond je oren met hun vervelende gezoem? En kan je daardoor niet slapen? Dan hebben wij de oplossing voor je! Deze klamboe is een mooie decoratieve maar functionele manier om gezoem en muggensteken voor te zijn! MateriaalDeze klamboe is gemaakt van 100% polyester. Polyester trekt een stuk minder stof aan dan bijvoorbeeld katoenen klamboes, daarom is deze klamboe ook zeer geschikt voor mensen met astmatische klachten. AfmetingenDeze ronde klamboe heeft een breedte van 240 cm en de totale hoogte is 250 cm. Daarbij is de totale omtrek 1250 cm, wat een behoorlijk oppervlakte is. Zo past ook je grote boxspring helemaal om de klamboe heen en kan jij heerlijk blijven slapen, nacht na nacht. OverigDoor de opening in de klamboe kan je heel gemakkelijk in- en uit je bed stappen. Door de ronde hoepel valt de klamboe mooi om je bed heen waardoor het een sierlijk geheel krijgt. Ook is de klamboe erg praktisch in gebruik. Er wordt een haakje en plug bijgeleverd, het enige wat jij nog hoeft te doen is hem aan je plafond bevestigen! Specificaties: Materiaal Polyester Breedte 240 cm Hoogte totaal 250 cm Vorm Rond Ingangen 1 Totale omtrek 1250 cm

  12,95


  Titel: Klamboe Medium - Rond - (Muskietennet / Muggennet
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9200000113065266


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top