Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Apollo Bonell Matras - 90x200 cm - Medium


 • Apollo Bonell Matras - 90x200 cm - Medium
  Apollo Bonell Matras - 90x200 cm - Medium Iedereen wil lekker kunnen slapen. Een goed matras is dan van groot belang. Het Apollo Bonell Matras 90x200 Medium valt absoluut in die categorie. De afneembare tijk is wasbaar. De binnenvering zorgt voor optimaal ligcomfort.
  GebruikHet Apollo Bonell Matras 90x200 Matras heeft een afneembare tijk. Je kunt het buitenste hoes eraf halen en deze wassen. Het matras heeft een goede binnenvering, waardoor het zeer stevig is. Daarnaast zorgen deze binnenvering en de polyester kern ervoor dat het bed zeer goed ademend is.

  Belangrijkste kenmerken Apollo Bonell - Matras - 90x200 cmAfmetingen: 90x200x18 cmGeschikt voor personen met een gewicht tot 90 kgPolyesterAnti-allergischAfneembare tijk: de buitenste hoes kan worden verwijderd en gewassenCFK-vrij: er zijn geen chloorfluorkoolwaterstoffen gebruikt
  TipsHet milieu wordt bij het produceren van producten steeds belangrijker, zo ook bij de productie van matrassen. Daarom zijn bij het produceren van het Apollo Bonell Matras 90x200 geen milieuonvriendelijke stoffen zoals chloorfluorkoolwaterstoffen gebruikt.

  75


  Titel: Apollo Bonell Matras - 90x200 cm - Medium
  Prijs: € 75,00
  Productcode: 9200000046271731


   

Iedereen wil lekker kunnen slapen. Een goed matras is dan van groot belang. Het Apollo Bonell Matras 90x200 Medium valt absoluut in die categorie. De afneembare tijk is wasbaar. De binnenvering zorgt voor optimaal ligcomfort.
GebruikHet Apollo Bonel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top