Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Exilien Elektrische Buikspieren, Armen en Benen Tr


 • Exilien Elektrische Buikspieren, Armen en Benen Tr
  Exilien Elektrische Buikspieren, Armen en Benen Tr De EMS Spiertrainer - Strakke en mooie buikspieren - Sterkere biceps & triceps - 10 tot 15 minuten workout per dag - Bodybuilding en Body Toning voor mannen & vrouwen - EC normen
  ✦INNOVATIE ✦ Ons Research & Development Team is altijd op zoek naar productinnovaties, om u het beste en het nieuwste te bieden en u een unieke ervaring te geven.
  ✦MAKKELIJK EN PRAKTISCH ✦ De buikspieren stimulator is licht, efficiënt en draadloos. Discreet en praktisch past dit afslankmiddel op alle delen van het lichaam (buste, buik en armen). De buikspieren stimulator maakt uw lichaamsvormen strakker en zorgt voor een optimale training op de doelgebieden (buikspieren, biceps en triceps). 10 tot 15 minuten per dag gebruiken en u zult het resultaat zien!
  ✦De Buikspieren stimulator✦ Deze fitness trainer maakt uw lichaam strakker, sterker en geeft het mooiere vormen. Het principe van EMS (Electrostimulatie) zijn electroden die op de huid geplaatst worden en die kleine impulsen naar de spieren sturen om die te activeren. U doet u uw workout zonder moeite en verliest centimeters!!!
  ✦ COMPATIBEL ✦ Samen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, zorgt de buikspieren stimulator ervoor dat u een strak en mooi gevormd lichaam kunt krijgen. Deze trainer is geschikt voor sport -of fitnessliefhebbers, als je graag gewicht wilt verliezen of als je je spieren wilt laten werken na een periode van inactiviteit (lange immobilisatie, zwangerschap etc.) Geschikt voor mannen en vrouwen.

  26,99


  Titel: Exilien Elektrische Buikspieren, Armen en Benen Tr
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9200000104884851


   

De EMS Spiertrainer - Strakke en mooie buikspieren - Sterkere biceps & triceps - 10 tot 15 minuten workout per dag - Bodybuilding en Body Toning voor mannen & vrouwen - EC normen
✦INNOVATIE ✦ Ons Research & Development Te....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top