Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Buikspieren trainer Pro Fit 2019 – Elektrische bui • Buikspieren trainer Pro Fit 2019 – Elektrische buiktrainer

  Buikspieren trainer Pro Fit 2019 – Elektrische bui Goed van je dat je voornemens hebt om je lichaam weer in topvorm te brengen. Ik kan je beloven dat deze EMS spiertrainer op elke gewenste plek, zoals buik, dijen, armen etc. met de minimaalste inspanning in welke omgeving dan ook hierbij zal gaan helpen.

  EMS Spiertrainer - Strakke en mooie buikspieren - Sterkere biceps & triceps - 10 tot 15 minuten workout per dag - Bodybuilding en Body Toning voor vrouwen - EC normen

  MAKKELIJK EN PRAKTISCH
  De buikspieren stimulator is licht, efficiënt en draadloos. Discreet en praktisch past dit afslankmiddel op alle delen van het lichaam (buste, buik en armen). De buikspieren stimulator maakt uw lichaamsvormen strakker en zorgt voor een optimale training op de doelgebieden (buikspieren, biceps en triceps). 10 tot 15 minuten per dag gebruiken en u zult het resultaat zien!

  De Buikspieren stimulator
  Deze fitness trainer maakt uw lichaam strakker, sterker en geeft het mooiere vormen. Het principe van EMS (Electrostimulatie) zijn electroden die op de huid geplaatst worden en die kleine impulsen naar de spieren sturen om die te activeren. U doet u uw workout zonder moeite en verliest centimeters!!!

  COMPATIBEL
  Samen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging, zorgt de buikspieren stimulator ervoor dat u een strak en mooi gevormd lichaam kunt krijgen. Deze trainer is geschikt voor sport -of fitnessliefhebbers, als je graag gewicht wilt verliezen of als je je spieren wilt laten werken na een periode van inactiviteit (lange immobilisatie, zwangerschap etc.) Geschikt voor vrouwen.
  Tip: Natuurlijk zal het gebruiken van de EMS trainer i.c.m. een gezonde voeding uw doelen sneller laten behalen. Ik raad u aan elke dag voor het slapen gaan een klein bordje magere kwark met kaneelpoeder te mengen en het te nuttigen net voor het slapen. U zult versteld staan wat voor positieve effect dat op korte termijn zal hebben.

  Gebruiksaanwijzing:
  Deze EMS Spiersimulator heeft maar liefst 6 programma’s wat geschikt is voor beginners en zowel voor gevorderden. Elke programma heeft weer 10 intensiteits standen dat u nadat u het programma heeft gekozen naar wens kan aan passen. Knop INC: Verhogen en knop DEC verlagen.
  Kort samengevat druk stapsgewijs op knop programma totdat u het juiste programma heeft gevonden wat bij u past en vervolgens met de andere 2 knoppen ( INC-DEC) verhogen of verlagen.

  Volhouder wint!!

  29,99


  Titel: Buikspieren trainer Pro Fit 2019 – Elektrische bui
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9200000110395550


   

Goed van je dat je voornemens hebt om je lichaam weer in topvorm te brengen. Ik kan je beloven dat deze EMS spiertrainer op elke gewenste plek, zoals buik, dijen, armen etc. met de minimaalste inspanning in welke omgeving dan ook hierbij zal gaan hel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top