Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Verstelbare Rug Brace - Postuur Corrector - Houdin


 • Verstelbare Rug Brace - Postuur Corrector - Houdin
  Verstelbare Rug Brace - Postuur Corrector - Houdin Heb je wel eens last van je rug, nek en/of schouders? Bij veel mensen komt dit probleem voor. Na een zware werk of sportdag zakken je schouders in. Dit kan nare gevolgen hebben en leiden tot pijn in je nek, schouders en rug. Doordat je schouders inzakken en naar voren hangen kan het ook zorgen voor rugklachten en schouderklachten waardoor je lichaam gaat vergroeien. Dit is het laatste wat je wilt!

  Checklist
  ✔ One-size (Passend voor een borstmaat van 71-122cm)
  ✔ Premium kwaliteit
  ✔ Postuur houdingscorrectie voor rug en schouders
  ✔ Brengt de schouders en rug terug in hun natuurlijke positie
  ✔ Kan discreet gedragen worden onder kleding
  ✔ Geschikt voor zowel dames als heren
  ✔ Wassen op maximaal 30 graden
  ✔ Volledig verstelbaar en afgewerkt met zachte binnenzijde - comfortabel & gemakkelijk te dragen

  ▶ Snel resultaat!
  De houdings corrector brengt je schouders in een natuurlijke positie. Je wervelkolom past zich perfect aan waardoor je houding ideaal wordt. Het effect is vaak al binnen een paar weken te merken.

  ▶ Bestrijd de oorzaak
  Slechte positie bij kantoorbanen is een oorzaak van pijn in de wervelkolom, nek of rug. De houdingscorrector gaat direct in op het probleem. We willen liever voorkomen dan genezen.

  ▶ Behandelt je rugproblemen
  De houdingscorrector adresseert slechte houding, sleutelbeenpijn of breuken, gebogen schouders, fibromyalgie, acromioclaviculaire gewrichtspijn, schouder- of rugpijn, bult en strakke spieren.

  ▶ Verstelbaar en licht
  De houdingscorrector is licht en makkelijk te verstellen en passend voor een borstomtrek tussen de 71 en 122cm. Grotendeels van de mensen valt tussen deze maten.

  Snel van je rug- en schouderklachten af!
  Een verkeerde houding is de meest voorkomende oorzaak zijn van met name rug- en schouderklachten. Door gebruik te maken van een rug brace leer jij je spieren weer een betere houding aan te nemen. De brace is ook geschikt als je zelf je houding wilt veranderen om zelfverzekerder over te komen. Het effect is vaak al binnen een paar weken te merken. Je houding is sterk verbeterd en ook de klachten zijn dan al veel minder dan voor je de brace gebruikte.

  Hoe vaak te gebruiken?
  De brace draag je niet elke dag en zeker niet 24/7, vaak zijn een aantal uren per dag al voldoende om het gewenste effect te bewerkstelligen en dat resultaat ook te behouden. Het mooie aan dit trainingsmiddel is bovendien dat het design licht is en dus ziet niemand dat je een brace onder je normale kleding draagt.

  Inhoud verpakking
  ✔ 1x Formilo’s rug brace
  ✔ 2x Okselpads
  ✔ 1x Nederlandse handleiding

  20,95


  Titel: Verstelbare Rug Brace - Postuur Corrector - Houdin
  Prijs: € 20,95
  Productcode: 9200000106665742


   

Heb je wel eens last van je rug, nek en/of schouders? Bij veel mensen komt dit probleem voor. Na een zware werk of sportdag zakken je schouders in. Dit kan nare gevolgen hebben en leiden tot pijn in je nek, schouders en rug. Doordat je schouders inza....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top