Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

BUCHNER ® Zwarte Polsbrace - Links en Rechts - One


 • BUCHNER ® Zwarte Polsbrace - Links en Rechts - One
  BUCHNER ® Zwarte Polsbrace - Links en Rechts - One Onze BUCHNER ® Polsbrace is als beste gewaardeerd op MediconsumerReport.com in 2018. Voordelen BUCHNER ® polsbrace voor links –en rechtshandigen Als je als beste uit de bus komt bij een grote test, dan heb je natuurlijk wel een aantal voordelen te bieden. Deze sommen we uiteraard graag even voor je op. Voordelige en complete set voor de linker –en de rechterpolsAls nummer 1 uit consumententest Gemaakt van soepel neopreen materiaalGemakkelijk te reinigenAdemend materiaal Praktische tips Voor een optimaal gebruik en onderhoud van de polsbraces geven we je een aantal tips. Wanneer je deze tips ter harte neemt, dan heb je het langst plezier en baat van deze aankoop. • Was beide braces tegelijk in de wasmachine voor een snelle reiniging. Bovendien zorgt dit ervoor dat beide braces min of meer in dezelfde conditie blijven • Berg de duimspalk goed op wanneer je deze niet gebruikt. Aangezien dit een relatief klein onderdeel is, kan deze gemakkelijk zoek raken.
  Hoe gebruik je de polsbrace voor links –en rechtshandigen? In dit voorbeeld nemen we de brace voor de rechterpols als uitgangspunt. Het laat zich raden dat het aanbrengen van de brace voor de linker pols op dezelfde manier gaat. Trek de BUCHNER ® polsbrace als een handschoen aan. De duim steekt hierbij door de speciaal voor de duim gemaakte opening. Door het neopreen materiaal voel je al direct enige ondersteuning. Om deze te optimaliseren trek je de band rond de pols en de band halverwege de hand aan en maak je deze met behulp van klittenband vast.

  24,45


  Titel: BUCHNER ® Zwarte Polsbrace - Links en Rechts - One
  Prijs: € 24,45
  Productcode: 9200000095519200


   

Onze BUCHNER ® Polsbrace is als beste gewaardeerd op MediconsumerReport.com in 2018. Voordelen BUCHNER ® polsbrace voor links –en rechtshandigen Als je als beste uit de bus komt bij een grote test, dan heb je natuurlijk wel een aantal voorde....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top