Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Magneetvissen – Vismagneten - 185KG – Sterke visma


 • Magneetvissen – Vismagneten - 185KG – Sterke visma
  Magneetvissen – Vismagneten - 185KG – Sterke visma ✅Ook kennis maken met magneetvissen?
  Je hebt het waarschijnlijk wel op het nieuws gehoord, magneetvissen is op dit moment super populair in ons land. Niet zo raar natuurlijk, vissen met een vismagneet is namelijk één van de meest spannende dingen die je kan doen. Door te kiezen voor ons starterpakket voor het magneetvissen zal je binnen no time zelf op de brug of aan de oever staan om allerlei bijzondere objecten naar boven te halen. Een oude kogel? Een kluis uit een of ander landgoed? Misschien wel een wapen uit de oorlog? Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of het komt wel naar boven met de vismagneten.

  ✅Wat zit er in het pakket?
  Voordat je voor het eerst in je leven kunt gaan magneetvissen heb je het een en ander nodig. In ons starterspakket vind je alles wat je nodig hebt voor tijdens het vissen. Op de eerste plaats vind je hier natuurlijk een vismagneet, zonder een magneet wordt het erg lastig. Het grootste voordeel van onze vismagneten is dat zij tot ruim 165 kg kunnen trekken. Dit maakt het mogelijk om zelfs grotere objecten op te vissen uit het water. Naast deze vismagneet vind je een touw van ruim 10 meter met een bijbehorende karabijnhaak. Hiermee kan men zelfs in de diepere wateren aan de slag met de vismagneet.

  ✅Schroefborgmiddel Threadlocker 242 (t.w.v. 14,95)
  Bouten en moeren kunnen loskomen door trillingen en schokken. Dit is makkelijk te voorkomen door schroefdraadborgmiddel (threadlocker) aan te brengen op de schroefdraad. Het product wordt aangebracht als een vloeistof en vult de speling op tussen de schroefdraden. Hiermee kunt u de magneetvis beter beschermen om het niet kwijt te raken.

  ✅Speciale handschoenen voor bij het magneetvissen (t.w.v. 14,95)
  Om ervoor te zorgen dat je zelfs de zwaardere objecten boven kunt halen is het belangrijk dat je voldoende grip hebt bij het magneetvissen. Hoe zorg je hiervoor? Door onze speciaal meegeleverde grip handschoenen te gebruiken natuurlijk! Dankzij deze prettige handschoenen zal je je nooit meer zorgen hoeven te maken over de vraag of het touw uit je handen kan glippen. Hiermee heb je alles in bezit wat handig is voor bij het vissen. Het enige wat je nodig hebt is een vrij dag, een groepje vrienden en een fototoestel. Voor je het weet haal je allerlei bijzondere dingen uit het water.

  ✅Onderdelen vismagneet set
  ✓ Vismagneet 165KG
  ✓ Touw van 10 meter lang en 8 mm dik
  ✓ Karabijnhaak
  ✓ Materiaal: Neodymium, ijzer en boor
  ✓ Wolfmagnet Premium magneet met stalen plaat en roestvrijstaal
  ✓ Iedere magneet wordt eerst grond getest op de kwaliteit
  ✓ Schroefborgmiddel 10ml (threadlocker 242)

  Focus on your target. Get ready for fishing your trophies out of the water!

  ✅Handige tips voor bij het magneetvissen
  Om jouw vismagneet avontuur goed te laten beginnen is het belangrijk om de volgende dingen in gedachten te houden:

  ✓ Zorg ervoor dat je zelf geen metalen voorwerpen draagt, dit spreekt natuurlijk voor zich
  ✓ Houd de vismagneten buiten het bereik van kinderen
  ✓ Wees echt voorzichtig met de vismagneet, het is namelijk één van de sterkste magneten die je kunt vinden
  ✓ Houd je handen altijd vrij van de ruimte tussen de magneet en het voorwerp wat je optakelt.
  ✓ Bij het vinden van een wapen of een oude bom is het belangrijk dat je de politie belt. Zij maken de spullen vervolgens onschadelijk, ga hier dus nooit zelf mee aan de haal

  ✅Magneetvissen is niet voor niets zo populair om te doen. Het vissen met een vismagneet brengt ultieme spanning met zich mee, iedere keer is het weer een verrassing wat je naar boven zal halen. bestel vandaag nog onze speciale starterskit en ontdek zelf hoe leuk het magneetvissen eigenlijk is.

  LET OP: Gebruik op eigen risico.

  ✅ Advies voor magneetvissen
  ✓ Draag geen metalen voorwerpen
  ✓ Buiten bereik van kinderen houden
  ✓ Voorzichtig om te gaan met de magneet
  ✓ Voorkom vingers tussen de magneet en een voorwerp.
  ✓ Bij vondst van gevaarlijke spullen zoals granaten, geweren e.d. (uit de 2e wereldoorlog) gelijk contact opnemen met de politie (bel 112). Deze spullen moeten onschadelijk gemaakt worden door gespecialiseerde diensten. Doe dit nooit zelf!

  Deze vismagneet zorgt voor het ultieme avontuur. Elke zoektocht geeft gegarandeerd waanzinnige vondsten en verhalen om jaren over te vertellen aan uw vrienden en familie!

  29,95


  Titel: Magneetvissen – Vismagneten - 185KG – Sterke visma
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000112670308


   

✅Ook kennis maken met magneetvissen?
Je hebt het waarschijnlijk wel op het nieuws gehoord, magneetvissen is op dit moment super populair in ons land. Niet zo raar natuurlijk, vissen met een vismagneet is namelijk één van de meest spannende dingen di....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top