Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sluitlaken - Postpartum 3-in-1 Sluitband - Ook afz


 • Sluitlaken - Postpartum 3-in-1 Sluitband - Ook afz
  Sluitlaken - Postpartum 3-in-1 Sluitband - Ook afz De ultieme sluitband van Dapoda Products
  De ultieme 3-in-1 sluitband of postpartum buikband is een moderne variant op het ouderwetse sluitlaken. Je lichaam is sneller weer fit en strak na het dragen van een goede sluitband. Door de stevige druk die gegeven wordt ervaar je een welkome steun, verbeter je je houding en sluiten de buikspieren eerder.

  De sluitband van Dapoda Products bestaat uit 3 banden (voor de buik, taille en bekken) en heeft een eenvoudig sluitsysteem, waarmee op drie plekken versteld kan worden. Hierdoor is de pasvorm prettig ook wanneer je buikomvang is veranderd. Ook kun je de 3 banden afzonderlijk van elkaar dragen, afhankelijk van jouw behoefte.

  De sluitband van Dapoda Products combineert een comfortabele pasvorm met de stevigheid die je nodig hebt om je buik, taille en heupen voorzichtig weer een betere vorm te geven.

  Het woord ‘sluit’ in sluitband geeft het al aan: door het klittenband kan het aangenaam strak worden omgebonden, waardoor de rechte buikspieren weer naar elkaar toe worden getrokken, als het ware ‘gesloten’. Dit bevordert het herstelproces van de buikspieren. Een gunstig bijwerking is dat tijdens het dragen van de band de buikspieren licht worden aangespannen, waardoor de buik sneller in vorm komt. De sluitband bevordert het aannemen van een goede lichaamshouding tijdens het staan en lopen, waardoor je minder last hebt van lichamelijke vermoeidheid. Hoewel de baarmoeder snel krimpt, voelt je de eerste tijd een grote ‘grapefruit’ in je buik rollen. De sluitband houdt de baarmoeder op zijn plaats, zodat je op je zij kan gaan liggen zonder last te hebben. De gehele buikwand, die na de zwangerschap is uitgerekt, wordt door de buikband ondersteund. De sluitband is bovendien onmisbaar voor vrouwen met een lichte of zware vorm van bekkeninstabiliteit.

  Voordelen:
  ✔ Bevordert spierherstel en een correcte lichaamshouding
  ✔ Helpt bij het natuurlijk herstel van de diastasis recti (herstel van de rechte buikspieren die uit elkaar gaan tijdens de zwangerschap)
  ✔ Tegen een vervelend gevoel tijdens bijvoorbeeld draaien in bed
  ✔ Ondersteunt rug-, heup-, been- en buikspieren
  ✔ Voegt ondersteuning toe tijdens het geven van borstvoeding
  ✔ Preventief tegen een navelbreuk of liesbreuk
  ✔ Biedt comfort na keizersnede
  ✔ Helpt striae te minimaliseren
  ✔ Past medische compressie toe om vloeistoffen door het lichaam te versnellen, zo verdwijnt het vocht/oedeem sneller.
  ✔ Optimaliseert afvoer van afvalstoffen en stimuleert de bloedsomloop
  ✔ Verhoogde kwaliteit van het merk Dapoda Products

  Draag de Dapoda Products sluitband voor ten minste de eerste zes tot tien weken postpartum om optimale resultaten te bereiken. Kies de geschikte maat:

  Maat XL: Buikband 90 cm - Tailleband 110 cm - Bekkenband 110 cm

  Optimaal verstelbaar door grote stukken zacht maar stevig klittenband waardoor je elk onderdeel steeds strak kan aantrekken. Huidvriendelijk, comfortabel materiaal voor zowel onder als over kleding. Te wassen middels een handwas of op 30 °C, zonder wasverzachter.

  27,95


  Titel: Sluitlaken - Postpartum 3-in-1 Sluitband - Ook afz
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9200000109261000


   

De ultieme sluitband van Dapoda Products
De ultieme 3-in-1 sluitband of postpartum buikband is een moderne variant op het ouderwetse sluitlaken. Je lichaam is sneller weer fit en strak na het dragen van een goede sluitband. Door de stevige druk di....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top