Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Google Chromecast Audio


 • Google Chromecast Audio
  Google Chromecast Audio De Google Chromecast Audio is een klein apparaat dat kan worden aangesloten op je speaker om muziek via wifi te streamen. Het is niet mogelijk om video te streamen met deze versie. Wil je ook video streamen, ga dan voor de Google Chromecast.
  Zodra de configuratie is voltooid, kun je je iPhone, iPad, Android-telefoon en -tablet, Mac- en Windows-laptop of je Chromebook gebruiken om je favoriete nummers naar de beste speakers in huis te casten.

  Makkelijk muziek casten, zonder te hoeven koppelen  Met de Chromecast Audio kun je je oude speakers, die vaak niet voorbereid zijn op moderne telefoons of mediaspelers, nieuw leven in blazen. Door de ondersteuning van steeds meer apps stream je moeiteloos vanuit Spotify, tunein radio of Google Music. En komen er vrienden langs? De muziek hoeft nooit meer stil te vallen, want iedereen kan nummers toevoegen aan je playlist! vanaf elke plek in huis.

  Let op: werkt niet samen met Apple Music


  Hoe werkt de Chromecast Audio?  Als je een speaker in huis hebt met een van de bovenstaande aansluitingen zit je goed! Let wel even op, met de Chromecast Audio wordt alleen een 3,5 mm kabel meegeleverd, dus als je een andere soort wil aansluiten moet je zelf een 3,5 mm naar RCA of Optisch kabel aanschaffen.  Sluit de Chromecast Audio aan op de muziekingang van je speakers en steek de stroomkabel in het stopcontact.  Ga op je telefoon, laptop of tablet naar: chromecast.com/setup. We gaan er nu even vanuit dat je op een telefoon wilt installeren, maar andere apparaten zijn vergelijkbaar. Open de app die je gedownload hebt en vul je Wifi gegevens in.  Als je telefoon verbonden is met hetzelfde netwerk als de Chromecast, open je een app met streaming mogelijkheden en druk je op de Cast knop.

  Ondersteunde apparaten

  Smartphones, Tablets, Laptops en Desktops met de volgende besturingssystemen:

  Android 2.3 of hoger
  iOS 7.0 of hoger
  Windows 7 of hoger
  Mac OS 10.7 of hoger
  Chrome OS

  Voor speakers geld dat alle speakers met een 3,5mm, RCA of optische audio-in aansluiting gebruikt kunnen worden met de Chromecast.

  45


  Titel: Google Chromecast Audio
  Prijs: € 45,00
  Productcode: 9200000050489892


   

De Google Chromecast Audio is een klein apparaat dat kan worden aangesloten op je speaker om muziek via wifi te streamen. Het is niet mogelijk om video te streamen met deze versie. Wil je ook video streamen, ga dan voor de Google Chromecast.
Zodra d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top