AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kafa Kafa
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Devolo dLAN 1200+ - Wifi Powerline - 2 stuks - NL


 • Devolo dLAN 1200+ - Wifi Powerline - 2 stuks - NL
  Devolo dLAN 1200+ - Wifi Powerline - 2 stuks - NL Haal het snelste wifi-signaal in huis: de dLAN® 1200+ WiFi ac-adapter is nu voorzien van de krachtigste wifi-standaard ac. Elk stopcontact wordt zo een wifi-punt voor smartphone, tablet en computer. Surf met een ac-snelheid van maximaal 1200 Mbps en communiceer zonder kabels tegelijkertijd op 2,4 en 5 GHz. De dLAN® 1200+ WiFi ac-adapter is onderdeel van de nieuwe Powerline Gigabit-generatie van devolo die u rechtstreeks aansluit op het elektriciteitsnetwerk. In het hele huis gebruik je je mobiele apparaten draadloos, en voor netwerkapparaten kun je gebruikmaken van de twee LAN-aansluitingen. Ideaal voor woningen met:Meerdere ruimtes.Intensief internetgebruik (4K streamen, online gamen...).Meerdere devices.Installatie De dLAN 1200+ powerline plaats je dicht bij de router/modem en is via een kabel verbonden met je modem/router, bijvoorbeeld van Ziggo of KPN. De 1200+ Wifi AC module plaats je naar eigen wens op een plek in huis waar de wifi niet goed werkt. Via de knop op de powerlines maken de powerlines automatisch verbinding met elkaar. De Wifi AC powerline maakt een eigen wifi-netwerk met wachtwoord waar je verbinding mee maakt. Overige kenmerken Lichtsnelheid: 1200 Mbps Dit is de potentiële snelheid waarmee de verschillende adapters met elkaar communiceren via je stroomnetwerk. 1200 Mbps is ideaal voor intensief internet gebruik. Denk hierbij aan browsen, streamen, online gamen en het verzenden van grote bestanden. Wifisnelheid totaal: 1200 Mbps - 300 Mbps op 2.4Ghz band - 867 Mbps op 5Ghz band Gigabit bedrade verbinding De 1200+ WiFi AC powerline heeft ook twee LAN-aansluitingen. Zo kun je bijvoorbeeld een desktop-PC, een PlayStation/Xbox of NAS via een kabel aansluiten. De Gigabit-poorten verzekeren je van een hoge snelheid. Uitbreiding Een 1200+ WiFi AC set kun je eenvoudig uitbreiden op een later moment, bijvoorbeeld in de tuin of op een andere verdieping. Simpelweg plaatsen in het stopcontact, koppelen via de verbindknop en klaar! Een extra WiFi module nodig? Bekijk hier de 1200+ WiFi uitbreiding. Is de wifi in de tuin slecht? Je kunt deze Devolo-set aanvullen met een wifi-module voor in de tuin. Bekijk hier de weerbestendige wifi-module. Verpakkingsinhoud 1 x dLAN 1200+ powerline 1 x dLAN 1200+ WiFi AC powerline 1 x Ethernetkabel (2 meter) Garantie De dLAN 1200+ WiFi AC set heeft 3 jaar fabrieksgarantie.

  144,95


  Titel: Devolo dLAN 1200+ - Wifi Powerline - 2 stuks - NL
  Prijs: € 144,95
  Productcode: 9200000034866631


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top