Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch BSG6A212 ProPower - Stofzuiger met stofzak -


 • Bosch BSG6A212 ProPower - Stofzuiger met stofzak -
  Bosch BSG6A212 ProPower - Stofzuiger met stofzak - De Bosch BSG6A212 ProPower is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 4,7 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De Bosch BSG6A212 ProPower heeft een snoerlengte van 7 m. Dat is niet extreem lang, maar prima voor een gemiddelde kamer of een kleinere verdieping.

  Productvoordelen van de Bosch BSG6A212 ProPower:
  Eenvoudig op te tillen door het lichte gewicht van 4,7 kg.
  Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.

  Goed om te weten:
  Bij allergiën kun je beter gaan voor een model met stofuitstoot klasse A
  Met 74db is hij niet zo stil als de stille ProSilence stofzuigers
  Niet het coole design van de Bosch MoveOn, de veelzijdigheid van de Bosch Free'e of de topprestaties van de Bosch In'genius

  De Bosch BSG6A212 ProPower - stofzuiger met zak wordt standaard geleverd met:
  Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt.
  Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.
  kleine zuigmond

  Schone uitblaaslucht
  Door het speciale geïntegreerde filter, komt de lucht er opvallend schoon uit, met de één na hoogste score op uitblaaslucht. Dit is vooral handig voor mensen met allergiën, die na een sessie stofzuigen reacties kunnen krijgen. Wel zo schoon dus!


  Handige opberging van accessoires
  Onder de kap zitten verschillende accesiores verborgen, die je zo niet ergens in een la hoeft te bewaren. Met de opzetstukken kun je makkelijk de bank schoonmaken, of je meubels afnemen zonder schade.


  Hoogste score op voor harde vloeren
  Heb je thuis tegels of parket? Dan is dit een van de beste compacte stofzuigers, want dit model biedt de hoogste zuigprestatie op harde vloeren. Door de draaiknop kun je hem instellen op de 'harde vloeren'-stand, daarnaast kun je het mondstuk omschakelen zodat hij optimaal werkt op harde vloer. Een topper op tegels dus!  XL stofzak
  Stofzuigers met vergelijkbare compacte formaten hebben vaak een kleinere stofzak, van 2 of 3 liter. Deze niet; hier kun je rum 4 liter in kwijt. Zo hoef je ze minder vaak te kopen en bespaar je weer wat geld!


  PowerProtect System: zuigkracht blijft sterk
  Voor een langdurig schoonmaakresultaat, zelfs wanneer de stofzak vult, is het Powerprotect systeem ontwikkeld. Door microgaatjes blijft de stofzuiger goed zuigen, ook al wordt de stofzak steeds voller. Dit is een must onder premium stofzuigers en een grote vooruitgang ten opzichte van stofzuigers van uit de jaren 2000, waarbij je al snel de zak moest vervangen wanneer deze voller werd, als je hem krachtig wilde houden.


  Krachtig met een laag verbruik
  Vroeger moest het wattage hoog zijn om sterke zuigkracht te kunnen hebben, maar dit is al lang niet meer nodig. Zo heet deze bosch een grondig schoonmaakresultaat, dat vergelijkbaar is met een 2400 W stofzuiger, maar dan met de hoogste score op energieverbruik. Scheelt toch weer een beetje voor je energierekening!

  Geproduceerd & getest in Duitsland
  Waar veel producten tegenwoordig in China worden geproduceerd, koos Bosch ervoor om deze stofzuiger te blijven produceren in het oude vertrouwde Duitse 'Bad Neustadt'. Hier wordt hij ook getets door Duitse experts, aangezien Bosch per sé de hoogste kwaliteitseisen wilt blijven behalen. Echte degelijkheid van onze oosterburen dus.

  Stofzak vol indicatie
  Aangezien het weinig zin heeft om met een volle stofzak te zuigen, heeft deze stofzuiger een lampje dat gaat branden wanneer hij vol zit. Dit is handig aangezien je vroeger altijd maar een beetje op je gevoel af moest gaan. Wéér een beetje makkelijker...

  De beste service van Bosch
  Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

  Ontdek de wereld van Bosch  80,39


  Titel: Bosch BSG6A212 ProPower - Stofzuiger met stofzak -
  Prijs: € 80,39
  Productcode: 9200000076128768


   

De Bosch BSG6A212 ProPower is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met voornamelijk harde vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren. Het gewicht van 4,7 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daar....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top