Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 20 L


 • Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 20 L
  Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 20 L Biokat's Classic 3 in 1

  Biokat's Classic 3in1 is een sterk klompend kattengrit en bestaat uit drie korrelgrootten . Deze unieke grit-combinatie ondersteunt een snellere geurbinding, verbetert de klompstabiliteit en verhoogt de zuinigheid in gebruik.
  Biokats Classic 3in1 klompgrit combineert groot, middelgroot en klein korrelig grit. De grote korrels hebben bijzonder grote porien en zuigen zo vloeistoffen en geuren als een spons op. De middelgrote korrels vormen bijzonder sterke klompen, want ze hebben de perfecte grootte om de gateb tussen grote en kleine korrels te vullen. De kleine korrels verhogen de zuinigheid, want ze verdelen zich door het totale grit en ondersteuen zo het prestatievermogen van de middelgrote en grote korrels.
  Biokat´s Classic Fresh 3in1 heeft nog een vordeel: door de speciale korrels kleeft het niet aan de poten van uw kat en voorkomt zo lastig verdelen buiten het toilet. Het kattengrit bestaat uit 100% natuurklei en is afkomstig uit gecontroleerde en ecologisch duurzame mijnen uit Duitsland.
  Eigenschappen:
  Klompgrit met drie verschillende korrelgrootten:Grote korrels zorgen met extra-grote porien voor een enorme absorptie van vocht en binden geuren snellerMiddelgrote korrels hebben de ideale grootte om de gaten tussen de grote en kleine korrels te vullen en vormen zo extra-vaste klompenKleine korrels verhogen de spaarzaamheid in gebruikt, want ze verdelen zich perfect in het totale gritgeen lastig uitdragen uit het toilet, omdat de korrels niet aan de poten van uw kat blijven klevenGeurloos: verleent het kattentoilet frisheid en hygiene zonder grote eigengeurEnorme spaarzaamheid in gebruik: tot 32 dagen frisheidMade in Germany: gegarandeerd in Duitsland geproduceerd

  17,49


  Titel: Biokat's Classic 3 in 1 - Kattenbakvulling - 20 L
  Prijs: € 17,49
  Productcode: 9200000027446828


   

Biokat's Classic 3 in 1

Biokat's Classic 3in1 is een sterk klompend kattengrit en bestaat uit drie korrelgrootten . Deze unieke grit-combinatie ondersteunt een snellere geurbinding, verbetert de klompstabiliteit en verhoogt de zuinig....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top