Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

XXL navullingen voor doodler Start - Huismerk


 • XXL navullingen voor doodler Start - Huismerk
  XXL navullingen voor doodler Start - Huismerk 3D pen navulling voor Start doodlers duur? En weinig keus in kleuren bovendien? Vanaf nu niet meer!
  Goedkoop filament voor Start 3d pennen is nu namelijk gewoon als huismerk hier verkrijgbaar.
  In de normale verpakkingen zit slechts 3,6 meter navulling, maar bij het goedkope3Dpen huismerk ontvangt u bij de XXL maar liefst 24 meter. Daar zijn de kinderen wel lekker even mee zoet.
  In dit Start-doodler Navulpakket zitten 12 kleuren, te weten: rood, blauw, geel, groen, zwart, wit, hemelsblauw, paars, goud, fluor roze, fluor oranje en glow in the dark wit, welke licht geeft in het donker!
  Waarin wijkt het huismerk af? De diameter is gelijk en het gebruikte materiaal is gelijk, het filament is uitvoerig getest in een doodler Start 3d pen en het werkt daarin perfect.
  Het grootse verschil is de prijs! Daarnaast krijgt u geen korte staafjes, maar lange slierten op rol; om zo lekker lang door te kunnen tekenen.

  Let op: dit filament is wel getest en te gebruiken met een doodler Start 3d pen, maar absoluut niet geschikt voor andere 3d pennen, zoals de MyRiwell, Polaroid, LCD Deluxe en Slimline 3d pennen, welke 1.75mm filament nodig hebben en is ook niet geschikt voor de doodler Create 3d pen, waar 3mm filament ingaat.

  29,15


  Titel: XXL navullingen voor doodler Start - Huismerk
  Prijs: € 29,15
  Productcode: 9200000081854022


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top