Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Bizz Light® - Hollywood Spiegel lampen – Make up s


 • Bizz Light® - Hollywood Spiegel lampen – Make up s
  Bizz Light® - Hollywood Spiegel lampen – Make up s Spiegel Lampen

  In deze kit vindt je 10 prachtige, ledlampen die je kan gebruiken om je huidige spiegel een echte Hollywood en showbizz uitstraling te geven. Door de zachte gloed van de lampen wordt je hele gezicht mooi verlicht en kan je je optimaal opmaken of gebruiken voor een mooie selfie!

  Met de meegeleverde dubbelzijdige tape kunnen de lampen snel worden aangebracht op zowel glanzende als gestructureerde oppervlaktes. Het doorzichtige snoer heeft een lengte van 4 meter waardoor hij op de meeste spiegels past en na installatie de draden niet zichtbaar zijn. Aan het einde van het snoer vindt je een aanraak dimmer met geheugen functie om de helderheid niveau’s te verzachten en te regelen. Je kunt kiezen uit 3 standen, 3000K (Warm wit), 4000K(Neutraal) en 6000K (daglicht) stand.In de verpakking vindt je 10 led-lampen, een dimschakelaar, een 12v-voeding en 10 stukjes dubbelzijdige tape.


  -10 LED-lampen produceren een zachte en heldere gloed. 3000K( Warm wit),4000K (Koel wit) en 6.000K wit licht simuleert nauwgezet het natuurlijke zonlicht en zorgt voor een professionele kleur correcte verlichting voor make-up.

  -3 Standen en Dimbaar in te regelen met de dimschakelaar.

  -Bevestig in een paar minuten stevig op een spiegel, spiegellijst of muur met de meegeleverde dubbelzijdige tapes en sluit aan op de meegeleverde 12V-voeding.

  -Door zijn lengte van 4m past hij op de meeste mirrors. Overtollige draden kunnen onder de lampen worden verborgen om uw spiegel netjes te houden na installatie. De extra lampen kunnen worden afgesneden.

  Schakel de verlichting in / uit en pas de helderheid aan wanneer u maar wilt met de Smart Touch-dimmer; geheugenfunctie betekent dat de lichten altijd op het door u gewenste helderheidniveau blijven wanneer deze wordt ingeschakeld.

  -Nooit de bollen vervangen. Er is geen bedrading of assemblage vereist.

  ***Geen spiegel inbegrepen

  22,83


  Titel: Bizz Light® - Hollywood Spiegel lampen – Make up s
  Prijs: € 22,83
  Productcode: 9200000099626459


   

Spiegel Lampen

In deze kit vindt je 10 prachtige, ledlampen die je kan gebruiken om je huidige spiegel een echte Hollywood en showbizz uitstraling te geven. Door de zachte gloed van de lampen wordt je hele gezicht mooi verlicht en kan je je optima....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top