0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Vismagneet - 50 kg - Starterspakket - Magneetvisse


 • Vismagneet - 50 kg - Starterspakket - Magneetvisse
  Vismagneet - 50 kg - Starterspakket - Magneetvisse Een unieke vismagneet met een trekkracht tot 50kg!

  Door deze relatief lage totale draagkracht is dit product goed te gebruiken door kleine kinderen of voor het opvissen van alle kleine metalen in het water.

  Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 14 jaar. Draag altijd handschoenen bij het gebruik van deze magneet. Berg de magneten buiten de reikwijdte van kinderen op.  Advies: Om het risico op het loslaten van de magneet en dus verlies van materiaal tegen te gaan wordt geadviseerd om een draadborgmiddel, bijvoorbeeld loctite 243, aan te brengen voorafgaand aan het magneetvissen.

  *De trekkracht is gemeten in kamertemperatuur op een plaat van geplijst staal (A36) met een dikte van 1,5 cm. De trekkracht wordt loodrecht op het vlak van de plaat uitgeoefend. Een maximale afwijking van -10% ten opzichte van de opgegeven kracht is mogelijk in uitzonderlijke gevallen. Afhankelijk van het type toepassing (dikte/conditie van het basismetaal,temperaturen en trekrichting), kunnen de krachten fors worden beïnvloed. De aangegeven waarden dienen uitsluitend als basis voor vergelijking onder de hierboven vermelde condities.

  14,95


  Titel: Vismagneet - 50 kg - Starterspakket - Magneetvisse
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000109861841


   

Een unieke vismagneet met een trekkracht tot 50kg!

Door deze relatief lage totale draagkracht is dit product goed te gebruiken door kleine kinderen of voor het opvissen van alle kleine metalen in het water.

Opgelet: Niet geschikt voor kinderen....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top