Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

SteamOne S-Travel Kledingstomer - Zwart


 • SteamOne S-Travel Kledingstomer - Zwart
  SteamOne S-Travel Kledingstomer - Zwart Stoom kleding fris en kreukvrij in een handomdraai. Met de S-Travel draagbare kledingstomer stoom je je outfit ook op reis fris en kreukvrij. Dankzij het compacte formaat past deze draagbare kledingstomer gemakkelijk in je koffer of reistas, erg handig aangezien kleding vaak vol ongewenste vouwen en kreukels uit je koffer komt. Soms heeft je outfit even een snelle opfrisbeurt nodig, met de S-Travel ontkreuk en verfris je je kleding in een mum van tijd; in 30 seconden is de S-Travel opgewarmd en klaar voor gebruik.

  Deze krachtige draagbare kledingstomer heeft een vermogen van 1400W en een stoomafgifte van 24 gram per minuut waardoor kreuken snel verdwijnen. Dankzij de RVS stoomplaat kun je zorgeloos de meest delicate stoffen stomen zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze verbranden, krimpen of beschadigen. De S-Travel schakelt automatisch over in stand-by modus wanneer het waterreservoir leeg is.

  De S-Travel is ontworpen voor gebruik met kraanwater en beschikt over een waterreservoir van 260 ml waardoor je tot een kwartier aaneengesloten kunt stomen. De warmte indicator geeft aan wanneer de S-Travel klaar voor gebruik is. Dankzij de stoomvergrendelingsknop hoef je tijdens het stomen de knop niet continue in te drukken. Gebruik de pauzestand om de stoomafgifte te pauzeren zodat je kleding kunt wisselen of opbergen. Dankzij de bijgeleverde kapstok met zuignapbevestiging hang je je kledingstuk op iedere gewenste hoogte, waar je maar wilt. Het verschil tussen de S-Travel White & Black is dat de Black een snoerlengte van 3 meter heeft (1 meter langer). Daarnaast is de Black uitgevoerd met een extra borstel om pluis te verwijderen.

  Productvoordelen van de S-Travel Zwart handstomer:
  Weinig tijd? Deze handstomer is binnen een minuut gebruiksklaar. Zo kan jij binnen een mum van tijd aan de slag met jouw kledingstomer.
  Het gewicht van deze handstomer is 1,1 kg. Dit is relatief licht, zodat jij hem gemakkelijk mee kunt nemen op reis.
  De lengte van de slang waar de stoomkop zich aan bevindt is 2m. Dit is extra lang, waardoor je makkelijk kunt manoeuvreren tijdens het stomen.

  Goed om te weten:
  Staat jouw kledingstomer ver weg van een kraan? Het waterreservoir van deze kledingstomer is 0,26L. Dit is wat aan de kleine kant, waardoor je het waterreservoir na een aantal kledingstukken weer moet bijvullen.
  Deze handstomer beschikt niet over verschillende warmtestanden. Dit kan een nadeel zijn als jij kledingstukken van uiteenlopende stofjes kreukvrij wilt maken.

  Deze kledingstomer wordt standaard geleverd met:
  Handleiding
  Kapstok met zuignapbevestiging
  Borstel om pluis te verwijderen

  Tips om gemakkelijk en snel kleding te stomen met de SteamOne S-Travel Zwart

  • Trek met je ene hand de kleding strak, haal de stoomkop met je andere hand langs de kleding. (Zorg dat de stoomplaat de kleding raakt)

  • Stoom shirts, tops of truien van binnen uit; positioneer de stoomkop aan de bovenzijde van het kledingstuk en haal de stoomkop naar je toe waardoor de stof over de stoomkop glijdt.

  • Stel de stoomafgifte in afhankelijk van het type stof; Gebruik de maximale stoomafgifte voor dikkere stoffen, katoen en linnen. Gebruik de eco stand voor dunnere stoffen. (voor kledingstomers met meerdere standen)

  • Wil je meerdere kledingstukken stomen? Gebruik dan je eigen kledinghangers zodat je sneller kunt door wisselen.

  47


  Titel: SteamOne S-Travel Kledingstomer - Zwart
  Prijs: € 47,00
  Productcode: 9200000084000379


   

Stoom kleding fris en kreukvrij in een handomdraai. Met de S-Travel draagbare kledingstomer stoom je je outfit ook op reis fris en kreukvrij. Dankzij het compacte formaat past deze draagbare kledingstomer gemakkelijk in je koffer of reistas, erg hand....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top