Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kafa Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Dirt Devil Blade 32V DD777 - 2-in-1 Steelstofzuig


 • Dirt Devil Blade 32V DD777 - 2-in-1 Steelstofzuig
  Dirt Devil Blade 32V DD777 - 2-in-1 Steelstofzuig Op zoek naar een steelstofzuiger met prima prestaties op harde vloeren? Dan is de Dirt Devil Blade 32V DD777 - 2-in-1 Steelstofzuiger geschikt voor jou. Met deze snoerloze stofzuiger heb je eindeloze bewegingsvrijheid en kun op de laagste zuigstand tot 45 minuten stofzuigen. Batterij leeg? Opladen doe je in het meegeleverde basisstation. Plaats de stofzuiger in het oplaadpunt en de Dirt Devil Blade DD777-1 is in 4 uur weer volledig opgeladen. Daarnaast is de Dirt Devil Blade DD777-1 makkelijk om te toveren tot een kruimelzuiger, enkel door de opzetstukken te veranderen. Zo bereik je ook moeilijk bereikbare plekken; zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Voordelen van de Dirt Devil Blade DD777-1:Geschikt voor het verwijderen dierenharen.Ook te gebruiken als kruimelzuiger.Druk op de BOOST-mode knop voor extra zuigkrachtHet LED-display op het handvat laat zien hoe vol de batterij isGoed om te weten:De zuigkracht van deze steelstofzuiger is niet vergelijkbaar met die van een normale sledestofzuiger. Daarom is deze steelstofzuiger vooral geschikt als snoerloze stofzuiger naast een sledestofzuiger, niet als vervangerDe werktijd van deze steelstofzuiger is gemeten op de laagste zuigstand. Een hogere zuigstand verkort de accuduurDe borstel van deze stofzuiger dien je zachtjes over kwetsbare vloeren te bewegenDeze stofzuiger heeft geen HEPA filter en wordt daarom niet aangeraden voor mensen met een stofallergie.De Dirt Devil Blade DD777-1 - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.Wandhouder om de stofzuiger op te bergen

  139


  Titel: Dirt Devil Blade 32V DD777 - 2-in-1 Steelstofzuig
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000080277879


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top