Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windows -


 • Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windo
  Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windo Deze meertalige (o.a. Nederlandse) versie van Microsoft Office 2016 wordt geleverd met de beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter. Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2016 te kunnen benutten. De programma's zitten boordevol slimme functies waarmee je productiviteit omhoog vliegt. Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kun je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met je collega's aan hetzelfde document, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.
  In de verpakking van je Office product vind je een keycard met daarop de licentie sleutel. Surf met je laptop of PC naar setup.office.com om je product te activeren en vervolgens te installeren. Standaard word de Nederlandtalige versie geïnstalleerd maar indien nodig kun je ook kiezen voor elke andere taal.

  LET OP!! Dit product is alleen geschikt voor Windows computers, dus niet geschikt voor Mac / Chromebooks etc.

  Het product bevat een USB maar geen DVD en wordt geleverd in de officiële retail verpakking.

  69


  Titel: Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windo
  Prijs: € 69,00
  Productcode: 9200000120205341


   

Deze meertalige (o.a. Nederlandse) versie van Microsoft Office 2016 wordt geleverd met de beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter. Je hoeft geen ervaren gebruiker te....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top