Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BK Excellent Pannenset 5-delig - RVS - Inductie • BK Excellent Pannenset 5-delig - RVS - Inductie

  BK Excellent Pannenset 5-delig - RVS - Inductie De BK Excellent Pannenset, ook geschikt voor inductie, sluit perfect aan bij de eigenzinnige kok. Met bolle wanden en prominente grepen trekken deze pannen de aandacht in jouw keuken. Daarnaast combineren deze pannen een roestvrij edelstalen body met hoogglans gepolijste grepen voor een verrassend contrast.

  De BK Excellent 5-delige pannenset bevat: Steelpan 16 cm Kookpan 16 cm Kookpan 18 cm Kookpan 20 cm Soeppan 24 cm De pannen van de BK Excellent Pannenset zijn voorzien van een ingekapselde sandwichbodem, waardoor ze snel en gelijkmatig worden opgewarmd. Door de stootvaste glazen deksels kan je het kookproces veilig volgen, zonder dat er onnodig warmte verloren gaat. Door deze combinatie van eigenschappen zijn de pannen energiezuinig in gebruik.

  De belangrijkste specificaties Roestvrij edelstaal Handige maatverdeling aan de binnenzijde VaatwasmachinebestendigGeschikt voor allle warmtebronnen incl. oven en inductieDe BK Excellent Pannenset is handig te gebruiken voor het bereiden van gevarieerde maaltijden. In de soeppan kun je heerlijke soepen of stamppotten bereiden, terwijl de steelpan voor onder andere lekkere sauzen is. Dankzij de handige schenkrand schenk of giet je de pannen eenvoudig af, zonder te morsen.Een extra pluspunt is dat deze pannenset inductie geschikt is.

  Over de serie ExcellentDe BK Excellent serie kenmerkt zich door een eigenzinnig uiterlijk. De pannen zijn zilverkleurig en hebben allen een bolle wand en prominente grepen en knoppen. Daarmee zijn de pannen een echte eyecatchers in jouw keuken. De BK Excellent serie kent ook een uitgebreid aanbod vlijmscherpe messen.

  202,95


  Titel: BK Excellent Pannenset 5-delig - RVS - Inductie
  Prijs: € 202,95
  Productcode: 9200000002757679


   

De BK Excellent Pannenset, ook geschikt voor inductie, sluit perfect aan bij de eigenzinnige kok. Met bolle wanden en prominente grepen trekken deze pannen de aandacht in jouw keuken. Daarnaast combineren deze pannen een roestvrij edelstalen body met....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top